Първото и може би най-важното събитие за 2024 г. е

...
Първото и може би най-важното събитие за 2024 г. е
Коментари Харесай

Астрологът Мира Кунева за 2024: Разрушения, нови граници, започва нова епоха, светът ще се раздели

„ Първото и може би най-важното събитие за 2024 година е това, че Плутон ще прекара по-голямата част от времето в знака Водолей. Смяната на знака обаче значи започване на нова ера, която ще продължи до 2043 г. 

В този период ще се трансформират прекалено много неща за нас “, това сподели астрологът Мира Кунева в своя видеокоментар за 2024 година, оповестен в YouTube канала й Mira Kuneva.

 

„ Плутон е бил за последно във Водолей от 1778 до 1797 година. Тогава са основани Съединени американски щати, настъпила е френската гражданска война, почнал е капитализмът. В този интервал е била и цялата сага с Наполеоновите войни и с смяната на границите на страните “, прибавя тя, представена от Флагман.бг.

„ Ходът на Плутон във Водолей ще има няколко проявления. От една страна ще раздели света на нови блокове. Това ще стане сигурно, тъй като Водолеят е знак, който не е хармонично обвързван със Скорпиона “, разяснява дамата, която преди да се посвети на астрологията, е приключила аспирантура в региона на приложната математика и механика.

 

„ Предишният път в по-близкото минало, когато Плутон е бил в дисонантен знак, е бил от 1937 до 1958 година, когато е бил в Лъв. Тогава избухва Втората международна война, цяла Европа се унищожава, основават се нови страни, пораждат източният и западният блок в света, а остарелият континент се построява отначало “, прибавя тя. 

„ Сега Водолеят като знак дисонантен на Скорпиона също допуска, че в идващите години ще забележим доста неща да се унищожават и други да се построяват по друг метод с нови граници. Досега Плутон в Козирог беше директно обвързван с властнически режими, с диктатури, с страни, които се управляваха по тоталитарен метод “, съобщи Кунева. 

 

„ Планетата във Водолей ще стартира да унищожава тези модели, тъй като в този знак нормално огромни групи желаят страната да действа по нов метод, а те да вземат участие повече във вземането на решение и не желаят да им се постановат методите, по които би трябвало да живеят или да си разпределят ресурсите “, прибавя тя. 

 

„ Плутон във Водолей доста постоянно е обвързван с разрушения и с фанатизъм. Ще има доста борби, опити за опустошения, терористични актове, революции, протести, митинги и други.

По какъв метод ще се подреди новият свят, ще разберем обаче чак към 2035-2036 година. Дотогава няма да има никаква изясненост по какъв начин ще се развива и какви ще са неговите граници “, посочи астрологът.  

„ Другата страна на Плутон във Водолей ще бъде бурното развиване на технологиите “, прибавя тя. 

 

„ През 2043 година планетата излиза от този знак. Вероятно тогава светът ще е напълно друг. Може би роботите ще са ежедневие. Суперкомпютрите и мрежите ще са към този момент част от всекидневието на хората “, предвижда Мира Кунева. 

 

„ Според прогнозите на футуролозите в 2045 година би трябвало да настъпи така наречен софтуерна сингулярност – моментът, в който интелектът на машините ще превъзхожда този на хората. Ако до тогава хората не са развили метод да работят взаимно с този свръхинтелект, ще е към този момент безусловно незнайно по какъв метод машините ще решат да оформят нашия свят и какво ще е тяхното отношение към хората “, прибавя тя. 

 

„ Важен миг за бъдещето на човечеството ще е, когато Уран влезе в Близнаци. Това ще стане за малко през лятото на 2025 година и дефинитивно през 2026-та, след като най-вероятно софтуерното развиване в света към този момент ще е това, което в действителност ще оформи нашето бъдеще “, съобщи астрологът.  

 

„ Уран се движи през тази година в Телец. От 2018-та до 2025 година тази планета реформира доста неща в света, само че този знак е обвързван на първо място с финансите, със международната стопанска система, със земята, с храната. Фокусът е върху това хората да мислят повече за природата “, добави тя. 

„ Уран в Телец ще е изключително забавен през тази пролет, когато към 21 април тази планета прави съвпад с Юпитер в същия знак. Този аспект ще е превъзходен за доста сектори в международната стопанска система, тъй като те ще получат доста благоприятни условия за развиване и ще се види по какъв начин потеглят нагоре “, посочи Кунева. 

 

„ За финансовите системи този аспект обаче може да се окаже по-труден, тъй като се чакат сривове и ограничения, които да бъдат развити след настъпването на този аспект “, прибавя тя. 

 

Според нея директният Юпитер в началото на 2024-та ще донесе положителни вести, раздвижване в стопански проект. 

 

„ До 28 май Юпитер ще е в Телец. След това влиза в Близнаци. Годината обаче стартира с пряк Юпитер и това е доста добре за стопанската система, тъй като през декември ретроградният Юпитер стопира икономическото развиване, доста планове “, изяснява астрологът. 

 

„ Около 21 април е в съвпад с Уран. За някои финансови системи това ще е мощна турбуленция, която най-вероятно до няколко месеца по-късно ще ни сблъска с доста промени в този свят. За други сектори обаче ще има напредък и доста хора ще се основат по-добри благоприятни условия в работата, нови хрумвания, ще се започват доста промени “, прибавя тя. 

 

„ В края на май Юпитер влиза в тригон с Плутон. Това е извънредно мощен аспект със мощна сила. Типичен е за картите на доста богати хора. Тези, които имат афинитет към облага, бизнес, вдишване на опасности, може да създадат доста положителни стъпки. Това е аспект, който носи повече пари, усилва придобивките “, разяснява Кунева. 

 

„ Това, че северният лунен възел е в Овен, е значимо за всички, които по някакъв метод са изгубили себе си или идентичността си в минали години. Време е да стартират да мислят по какъв начин да създадат живота си по-добър, макар че реализацията става по северния възел, само че би трябвало да се регистрира силата на южния. Трябва да зачитаме ползите на сътрудниците “, поучава тя.

 

„ Южният лунен възел е във Везни. Там хората не са сами, имат сътрудници и обществена среда. Много постоянно те стават подвластни от някого. Четири за затъмненията във Везни и в Овен. 

 

Първото е с доста отрицателна картина на 8 април. То става върху една неподвижна звезда от първа големина – Хернар. Нейният знак е ангел с меч. В този миг Марс прави прецизен съвпад със Сатурн “, посочи астрологът. 

 

„ Едно такова слънчево затъмнение върху неподвижна звезда с сложен аспект ми приказва, че ще е сериозната точка на годината. Всякакви рискове, свързани с войни и с естествени бедствия ще са доста изострени “, прибавя тя. 

 

Затова в дните към 8 април не тръгвайте на дълги пътища в региони, в които не знаете какво се случва, предизвестява Кунева. 

„ Това затъмнение визира картата на Съединени американски щати и на Русия. Ефектът от него продължава до идващото, което е на 2 октомври, когато Марс е в съвпад със Сириус. Някои я наричатзвездата на Съединени американски щати. Вероятно ще има много огромни промени там “, прибавя тя. 

 

„ На 14 февруари Марс прави прецизен съвпад с Плутон. Дните към Свети Валентин ще са сложни. Много хора ще се изпокарат в Деня на влюбените, тъй като силата на Марс – Плутон не е любовна “, изяснява астрологът. 

 

„ Тогава може да има терористични актове, а естествените бедствия са по-вероятни на 8 април и на 2 октомври “, сподели още тя.  

 

Инфо: БЛИЦ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР