Първородната дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е бременна за

...
Първородната дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е бременна за
Коментари Харесай

Дъщерята на Шарлопов БРЕМЕННА с второ

Първородната щерка на починалия предприемач Стефан Шарлопов е бременна за повторно. Ева е към този момент в седмия месец и се чака да роди към Коледа. Красавицата има голям стомах и с неспокойствие чака появяването на втората си рожба.

Усмихнатата русокоска има щерка на име Мария-Магдалена , която проплака на 10 октомври 2017 година в пловдивска клиника, а няколко месеца по-късно умря дядото Стефан Шарлопов . 55-годишният притежател на верига хотели издъхна в съня си от инфаркт. Преди да почине, той подвигна тежка женитба на първородната си щерка Ева и избраника й Стефан Гергинов.

Полът на бебето към момента се знае единствено от най-близките, само че всички допускат, че 32-годишната наследница чака момче, което най-вероятно ще кръсти на починалия си баща, а инцидентно или не, същото име носи и мъжът й. Други са на мнение, че от поверие няма да избере името на умрелия си татко.

Младата Ева , която е от първия брак на предприемача, ръководи фамилните хотели и бизнес дружно с мащехата си Бояна , като двете са в доста положителни връзки. Преди месец вдовицата на Шарлопов призна, че годината е била много тежка за бизнеса им, тъй като поради пандемията от ковид хотелите им останали празни.

„ Не е загадка, че главният ни бизнес е в туризма, а той се очерта блестящо като най-потърпевш бранш от пандемията. Имаме 4 хотела, четири къщи за посетители в България и един хотел в Германия. Още на 13 март затворихме множеството от хотелите. Вземахме решения ден за ден. Всяко решение беше предпоследно. Стресът беше голям. Наложи ни се да съкратим по-голямата част от личния състав, а той не беше дребен брой хора. Тежките решения бяха всекидневие. Не работихме 2 месеца “ – призна Бояна Шарлопова , която подари Стефан с цели 4 деца.

32-годишната Ева е удовлетворена, че макар че годината не бе добра  в бизнес проект, то персонален ще бъде много сполучлива с появяването на новия член в фамилията.

Междувременно стана ясно, че младата вдовица на Шарлопов Бояна е продала къщата им във Владая. Двуетажният дворец с неповторима панорамна панорама към Витоша бил изтъргуван за към 1 млн. лева Причината обаче не била финансова, а сантиментална.

След гибелта на един от най-богатите българи от солиден инфаркт през февруари 2018 година, Бояна не желала повече да стъпва там. В имението, където живяли 17 години и дружно отгледали четирите им деца, имало прекалено много мемоари и всичко й напомняло за Стефан. Шарлопова оповестила палата за обмен и тъкмо след пандемията от ковид се появил сериозен покупател, който броил 500 000 евро за парцела. В селото със статут на столичен квартал Шарлопов извършил античния завет – да се засади дърво, за се вдигне къща и да се отгледат деца. Домът му бил издигнат в обичаен жанр, с цел да се усеща многолюдната му фамилия добре. Преди да почине предприемачът споделял, че няма да остарее наоколо до шумотевицата на огромния град. Планирал като се пенсионира на 80 години, да се реалокира в най-любимото си място на света – Боженци. Там семейството има бутикова къща за посетители, а Шарлопов даже си сменил адресната регистрация в китното селце.

Бояна решила да стартира нов живот и се преместила с децата си в голям апартамент в първокласен столичен квартал. Наскоро младата вдовица взела котка за най-малките си деца - 9-годишните близнаци Илия и Георги . 16-годишната им кака Стефани се е ориентирала към туризма, с цел да оказва помощ след няколко години в ръководството на фамилната бизнес империя. Тя освен образно, само че и по темперамент най-вече приличала на баща си, по тази причина била най-голямата му уязвимост. Стефани доста тежко преживявала гибелта му. Първородната дъщеря на Бояна носи нейното име и към този момент е студентка по интериорен дизайн в Милано.

Макар че след гибелта на Шарлопов младата му вдовица очевидно разцъфна след няколко подмладяващи процедури, тя е безапелационна, че не би се омъжила наново и не би родила деца на различен мъж. „ Трудно ще приема някого другиго от тук нататък, тъй като Стефан беше огромен мъж и постоянно ще е пример, с който ще съпоставям ”, откровена е Бояна. Това значи, че на флирта й с телохранителя, за който „ Уикенд ” писа преди няколко месеца, към този момент е поставена точка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР