Първоначално записана в края на 80-те години, песента Fantasy е

...
Първоначално записана в края на 80-те години, песента Fantasy е
Коментари Харесай

В мрежата се появи нов сингъл от покойния Джордж Майкъл

Първоначално записана в края на 80-те години, песента Fantasy е планувана да влезе във втория солов албум на Джордж Майкъл, мултиплатинения „ Listen Without Prejudice Vol.1 “. Изпълнителят даже обмисля песента да бъде измежду формалните сингли на албума, само че по една или друга причина – песента отпада от финалната селекция. Накрая Fantasy е включена в B-страната на американското сингъл издание на „ Freedom! ’90 “ и в английската CD версия на сингъла “Waiting For That Day “ през 1990 година, написа Elle.

Независимо от това, Fantasy си остава една от обичаните песни на Джордж Майкъл през цялата му кариера. Тя е част от програмата на супер сполучливото турне „ Cover To Cover “ и е записана на аудиокасета като подарък от актьора към лоялните му почитатели.

На всяка една седалка, във всяка една зала от турнето има по една безвъзмездна касета със сингъла.

Десет години по-късно, Джордж Майкъл още веднъж включва Fantasy в концертната стратегия на турнето „ 25 Live Tour “.

В началото на 2016-та година музикантът търси най-подходящия сингъл, с който да промотира дълго чаканото от публиката юбилейно издание на албума „ Listen Without Prejudice Vol.1/MTV Unplugged “. Изборът пада изрично на сингъла Fantasy. Джордж Майкъл се обажда на Найл Роджърс, единственият човек на тази планета, който може да даде на Fantasy повече фънк, в сравнение с самата ария носи. Джордж и Найл бързо схващат, че са на една и съща музикална вълна и, както се споделя, останалото е история.

Песента ще бъде включена и в новия филм за живота на Джордж Майкъл, озаглавен „ Freedom “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР