Първоначално откритието на Майкъл не е било прието от научната

...
Първоначално откритието на Майкъл не е било прието от научната
Коментари Харесай

Най-Важното Откритие В Историята: Това Са Забранените Пирамиди! Гигантски Са! Изумителни Снимки!

Първоначално откритието на Майкъл не е било признато от научната общественост, които са сметнали, че големите „ хълмове “ в пустинята са естествени образования. Но новооткрита антична карта на региона потвърждава сигурно, че това са изкуствени структури, предава Ancient Code.



Според Майкъл, най-голямата пирамида има триъгълна база с диаметър съвсем 200 метра, което я прави тъкмо три пъти по-голяма от Великата пирамида!

„ Сателитните изображения приказват сами за себе си “, разкрива изследователката. „ От пропорциите и разположението им, може съвсем със несъмнено да се заключи, че това са изкуствени структури! “



След като оповестила откритието си и е била оповестена надали не за шарлатанка от международния „ теоретичен хайлайф “, Майкъл се е свързала с някогашния дипломат на Египет в Оман Медат Ел Кади, който е буен колекционер на антични карти.

Ел Кади имал безспорното доказателство за истинността на теорията на Микъл – тази антична карта от 17 век, която ясно отбелязва съществуването на пирамидите:



Самият Ел Кади разкрива, че е виждал с очите си 34 антични карти от разнообразни столетия, които упоменават съществуването на пирамидите тъкмо там!
Според легендите, в далечното минало тези величествени пирамиди са били преднамерено заровени, с цел да бъдат скрити от лицето на Земята. Това, което се крие вътре имало „ най-силната магия на планетата “.

Въпреки скептицизма на археологическата общественост и откровените опити на египетското държавно управление да стопира проучването на мистичните хълмове, археологът Мохамед Али Сюлейман твърди, че под хълмовете в Абу Синдум сигурно се крият антични изкуствени структури, която може да се окаже доста по огромна и антична от пирамидите в Гиза.

В момента Микъл чака позволение от египетското държавно управление да стартира разкопки. Ако под хълмовете бъдат открити структури, това сигурно ще бъде най-важното изобретение на човечеството!/BRADVA.BG

Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР