Първоначалната информация, че сред пострадалите няма деца, се оказа грешна

...
Първоначалната информация, че сред пострадалите няма деца, се оказа грешна
Коментари Харесай

Две деца са сред пострадалите при автобусната катастрофа край Свиленград

Първоначалната информация, че измежду потърпевшите няма деца, се оказа неверна – 2 от четирите, пътували в рейса деца са били ранени при рухването на возилото в крайпътната канавка. Информацията удостовери кметът на Бургас Димитър Николов, който е в непрекъснат контакт със здравните заведения, където са настанени ранените, съобщи

19 индивида са настанени в лечебни заведения. В Хасково са признати деветима от пасажерите, в Свиленград – четирима, а в Харманли – още шест. Двама от ранените са в по-тежко положение.

" Шест от пасажерите, в това число екскурзоводката, са в болничното заведение в Хасково и са настанени в хирургия и ортопедия с пострадвания, само че няма заплаха за живота им, съгласно уверенията на шефа на болничното заведение. Има още хора, които сега се диагностицират в незабавното поделение " , съобщи кмтът на Бургас Димитър Николов.

„ Разговарях с шефа на Спешна помощ, имаме подготвеност на следващия ден сутринта да транспортираме част от пациентите към Бургас. Вече потегли рейс от Бургас, който да прибере хората без пострадвания “, сподели градоначлникът.

Първоначална догадка за аргументите за злополуката е, че пътят е бил хлъзгав поради валежи и при изострен завой, задницата на рейса е поднесла.


Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР