Първо трябва да намерим политическа подкрепа за програмата на този

...
Първо трябва да намерим политическа подкрепа за програмата на този
Коментари Харесай

Асен Василев: Изключително важно е заложените промени да се случат

Първо би трябвало да намерим политическа поддръжка за програмата на този кабинет, след което ще приказваме за персоналния състав. Изключително значимо е нещата, които са заложени в тази стратегия за тези шест месеца, да се случат тъкмо в тези шест месеца. Това съобщи номинираният за министър-председател от „ “ незабавно, откакто получи мандат за сформиране на държавно управление от президента, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Държим на 121 представители в пленарна зала, които да застанат доста ясно против крупните бизнес ползи, които са отговорни за свалянето на държавното управление “, акцентира той.

Веднага след тези думи си потегли.

Малко по-рано през днешния ден президентът на България Румен Радев връчи мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател от " "  .

" За мен това е една голяма отговорност. В тези рецесии е извънредно значимо да имаме кабинет, извънредно значимо е също по този начин този кабинет да работи в полза на жителите, а не в полза на статуквото и той в действителност да отстоява националния интерес на България и независимостта на нашата страна ", коментира Василев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР