Първо, разбитото сърце боли повече от всяка друга болка и

...
Първо, разбитото сърце боли повече от всяка друга болка и
Коментари Харесай

Разбитото сърцето се лекува – с нова любов, много по-истинска от предишната

Първо, разрушеното сърце боли повече от всяка друга болежка и несъмнено не е нещо, което може да се излекува елементарно. Второ, новата обич няма силата да изтрие остарялата болежка. Но пък има силата да ви покаже, че съществува и красива обич. Любов, която те кара да сияеш. И да не спираш да се усмихваш.

Разбитото сърце е повече от мъчително. Но в действителност мисля за разкъсващата душата и сърцето болежка. И колкото по-скоро го приемете, толкоз по-скоро ще можете да се изправите нея и да я успехите.

Разбитото сърце се лекува – ето по какъв начин

Влюбете се (и останете) влюбени в себе си

Честно казано, това ще бъде доста мъчно да се реализира, изключително при започване на това пътешестване. Травмата и всички тези отрицателни страсти, които изпитвате, може да ви накарат да започнете да се ненавиждате. Безспорен факт е, че този тип прекарване визира вашето самочувствие, като ви кара да прецените личната си стойност. Ще започнете да се чувствате по този начин, като че ли всичко е по ваша вина… като че ли сте заслужили сърцето ви да бъде разрушено.

И в случай че позволите на тези усеща да ви обхванат напълно, това сигурно ще усложните обстановката още повече. Трябва да намерите метод да се справите с тези депресивни мисли и да им устоите. Борете се с тези усеща, които последователно, само че изцяло ще съсипят увереността ви.

Кажете „ да “ на обществената поддръжка

Всеки има потребност от поддръжка. Доста е мъчно да преминеш през всевъзможен тип сърдечна болежка, в случай че нямаш обичаните си хора до себе си. В последна сметка, кой има потребност от психолог, когато имаш най-хубавия си другар?!

Най-добрият ви другар нормално е индивидът, който ви познава най-добре и също по този начин е доста добре осведомен с всичко, което се случва във връзката ви. Те са тези, които могат да ви оказват помощ да преодолеете всичко допустимо най-скоро. Вашите близки играят най-важната роля във вашия лековит развой, тъй като те са тези, които ще ви стимулират да продължите напред и да приложите всички правила, които ще ви отдалечат от някогашния.

Борете се с носталгията, като останете реалисти

Хората имат податливост да си поставят розови очила, когато претърпяват разрушеното сърце, и се концентрират върху най-ценните моменти от връзката. Последното нещо, от което се нуждаете сега, е да мислите какъв брой необикновен е бил някогашният ви сътрудник. Плаченето за всички прелестни мемоари, които създадохте дружно, няма да ви помогне.

Помислете за нещата, които са предизвикали раздялата ви. Съсредоточете се върху всичко, което не харесвате в някогашния си сътрудник. Припомнете си всички неприятни неща, които са ви предизвикали и всички тези пъти, когато са ви наранили. Това ще ви помогне да останете реалисти за събитията, в които се намирате, и ще ви помогне да се справите по-добре с това.

Но също по този начин се концентрирайте върху позитивните неща

След като почувствате, че стартирате да преодолявате разрушеното сърце, не позволявайте това да остане едва място в живота ви. То ви е дало нов индивидуализъм, обич към себе си и (в дълготраен план) ви е помогнало да осъзнаете кои сте и какви неща желаете в живота си. Оценявайте това.

Похвалете се, че сте минали през сложен миг и сте излезли по-силни от другата страна. Приемете го такова, каквото беше – повратна точка в живота ви, която ви накара да видите нещата по друг метод и евентуално отвори опцията да срещнете някой нов… индивида, който ще бъде за вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР