Първо, нека поясним, че всеки има право да откаже секс

...
Първо, нека поясним, че всеки има право да откаже секс
Коментари Харесай

Дами, кой ви излъга, че мъжете постоянно искат да правят секс?

Първо, дано поясним, че всеки има право да откаже секс постоянно, на всекиго, когато и да е, без да дава пояснения. Днес желаеме да поговорим за лъжата, която научаваме като тийнейджърки и в която продължаваме да имаме вяра унизително дълго време.

Масовата визия за мъжката половост е деформирана, профан, даже граничеща с нелепост. Съвсем до неотдавна всеобщата просвета популяризираше концепцията, че мъжете са ненаситни перверзници, на които, в случай че им се даде опция, биха правили секс с всеки релативно прелъстителен човек с женски полови органи. Това обърква мозъците ни тъкмо толкоз, колкото идеализираната ултратънка талия от 2000-та година оформи метода, по който се храним през днешния ден, даже когато тези стандарти към този момент са видоизменени.

Ясно е, че комедиите преувеличават и драматизират, само че доста хора (особено жените) не престават да имат вяра в тези стандарти. И макар че през днешния ден сме по-склонни от всеки път да водим диспути по тази тематика, има още доста какво да се желае във връзка с половото обучение в учебните заведения и обществените табута. Обществената догадка е, че един мъж може да се възбуди бързо и елементарно, до момента в който дамата би трябвало да бъде предразположена прочувствено, което е надалеч по-сложно начинание. Как тогава да не се объркаме, когато един мъж откаже да прави секс с нас?
 Той не се оправя добре в леглото? Ето по какъв начин да му го кажеш  Той не се оправя добре в леглото? Ето по какъв начин да му го кажеш  Той не се оправя добре в леглото? Ето по какъв начин да му го кажеш  Той не се оправя добре в леглото? Ето по какъв начин да му го кажеш
Твърдението, че мъжете желаят да вършат повече секс от дамите, е цялостен мит. Нещо повече, от ден на ден откриватели настояват, че женското полово предпочитание даже е по-силно. Това комплициране може би се дължи на обстоятелството, че към момента не сме научили да измерваме вярно нашето либидо. Според изследвания дамите са склонни да реагират полово на по-широк набор от облици, до момента в който реакцията на мъжете е била доста по-ограничена и предсказуема.
 image2_16x9.png Сезонът на Козирога ни оказва помощ да се отървем от всичко остаряло и излишно в живота си: какво да чака всяка зодия На фокус
Ами изследванията, които потвърждават, че мъжете мислят повече за секс, гледат повече порно и мастурбират повече? Е, дано си го кажем – мъжете са непрекъснато възнаграждавани за пресиленото си полово предпочитание, до момента в който дамите са насърчавани да подценяват своето, даже да се срамят от него. Това доста усложнява обработката на събраната информация, не мислите ли?

Спомням си, когато сътрудникът ми за първи път отхвърли да прави секс с мен. Бях извънредно объркана. Когато обаче споделих на моите приятелки, множеството от тях се засмяха и признаха, че са имали разнообразни версии на това прекарване доста по-често, в сравнение с са склонни да си признаят.
 5 прелестни аргументи да мастурбираме всеки ден (освен удоволствието, схваща се)  5 прелестни аргументи да мастурбираме всеки ден (освен удоволствието, схваща се)  5 прелестни аргументи да мастурбираме всеки ден (освен удоволствието, схваща се)  5 прелестни аргументи да мастурбираме всеки ден (освен удоволствието, схваща се)
Скъпи мъже, имаме значим въпрос към вас: през днешния ден имате свободата да бъдете себе си, за какво продължавате да защитавате митовете за мъжкото либидо, откакто те не се водят до нищо положително и за двете страни?
 За тази Коледа желая да споделям доста повече „ Да “ Edna предлага За тази Коледа желая да споделям доста повече „ Да “
Все повече представители на мъжки пол споделят за напрежението, което се стоварва върху тях. За нереалистичния стандарт за „ същински мъж “, който им натрапват приятелите. За дамите, които ги възприемат като животни, които просто не могат да „ си го държат в гащите “.

Това, дами и господа, е културно оскърбление. Това е псевдонаука, скрита зад фразата „ Мъжете са си такива “.

Общественото разбиране, че сексът е нещо, което мъжете желаят непрекъснато, а дамите дават мъчно, наранява всички. Нека го променим.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР