Първият учебен ден и цветя за класната - този път

...
Първият учебен ден и цветя за класната - този път
Коментари Харесай

Честит първи учебен ден!

Първият образователен ден и цветя за класната - този път от бабината градинка...

Тази година с класната и родителите от класа на щерка ми взехме решение да не даваме пари за скъпи и помпозни букети. Ще почетем учителите със алегорично цвете, а парите ще дарим на бедстващи райони след последните наводнения. Сумата надали ще е огромна, само че жестът значи доста като образец за децата ни.

Сутринта видях доста деца с по-семпли от нормално букети. Дано това е знак, че благотворителността към този момент се случва. На входа на нашето учебно заведение имаше касичка с надпис: " Вместо букет - подари положително ". И да няма такава самодейност във вашето учебно заведение, постоянно има способи да помогнем на потърпевшите от наводнения. БЧК продължава набирането на средства на къс номер 1466 за всички оператори, по банков път и он лайн, на уеб страницата на организацията.

“Нека дадем образец на децата, че положителното го има и е сред хората, а освен в приказките, които учат. То е дело на всеки от нас. ”

Списание Hera.bg честити новата образователна година на всички възпитаници, техните фамилии, на учителите и всички чиновници в областта на образованието!


Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР