Първият сняг, който падна този уикенд в Пловдив, извади дрифтърите

...
Първият сняг, който падна този уикенд в Пловдив, извади дрифтърите
Коментари Харесай

Първият сняг в Пловдив извади дрифтърите от Столипиново, въртят гуми по паркингите

Първият сняг, който падна този уикенд в Пловдив, извади дрифтърите от Столипиново по паркингите на огромните супермаркети. Читател на TrafficNews алармира за два автомобила – мерцедес и БМВ, които въртят гуми в тъмните часове на съботния ден.
Прочетете още
Действието се развива на паркинга на „ Кауфланд ” на бул. „ Цариградско шосе ”, а дрифтърите сами са запечатали осъществяванията си и по-късно са ги качили в обществената мрежа Tik Tok. Видеоклипът е бил свален от платформата и от профила на клиента с прякор “pusatcakir23 ”. Според информация от нашият четец, дрифтърът живее в пловдивския квартал Столипиново.



Бърз обзор на старите изявления на мъжа демонстрира, че той е притежател на едната от колите – мерцедес с регистрационен номер РВ 0206 НВ. От оповестените фотоси в профилът му се вижда, че с изключение на, че парадира със скъпата си кола, се пробва и да показва висок обществен статус, показвайки пачки с пари и скъпи движимости.  На една от фотосите даже се вижда по какъв начин въпросният мъж размахва револвер, позирайки до същия мерцедес. Няма информация дали оръжието е законно владеене.





Междувременно до медията ни постъпи и още един сигнал за мъже от махалата, които дрифтят наоколо до учебно заведение " Пенчо Славейков ". Във видеото е маркиран консуматор Angel Antonov, който се допуска, че е водачът на автомобила. 

Според Закона за придвижване по пътищата за дрифт водачите могат да отнесат санкция до 3000 лева и да останат без брошура за период до 1 година. Ако лидерът извършител не е притежател на транспортното средство на място при констатиране на нарушаването се издава ѝаповед за използване на административна мярка, с която краткотрайно се стопира от придвижване МПС-то за период от три месеца.

Припомняме, че единствено преди седмица, след тежката злополука при която почина футболният треньор Ферарио Спасов, от прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите оповестиха, че стартират инспекции на систематични извършители на пътя. Акция „ разкош ” ще открива произходът на средствата на притежатели и ползватели на първокласни коли, за които има данни, че са от нерегламентирана активност, оповестиха от държавното обвиняване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР