Първият съд в Испания е разрешил екстрадиция на хотелиерското семейство

...
Първият съд в Испания е разрешил екстрадиция на хотелиерското семейство
Коментари Харесай

Арабаджиеви търсели информация за Иван Гешев, прокурори и съдии в интернет

Първият съд в Испания е разрешил екстрадиция на хотелиерското семейство Хотелиерското семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви са търсели информация за зам.-главния прокурор Иван Гешев, в това число и за фамилията му, прокурори и съдии, които са гледали ограниченията за неотклонение на сина им Вълчо Арабаджиев, съощава " 24 часа ".

Това е станало ясно при разбора на 6 от 26-те телефона, които бяха открити у Арабаджиеви при задържането им. Предстои да се проучват и останалите 20 телефона, заяви Иван Гешев. При разбора на телефоните станало ясно, че те са получавали в чатове страници от тяхното дело, които са им били снимани и пращани.

Също по този начин коментирали чиновници от Национална агенция за приходите, само че заместител основният прокурор отхвърли да разкрие повече детайлности. Той добави, че първият съд в Испания е разрешил тяхната екстрадиция, а в този момент следва да се гледа делото и на втора инстанция в съд в Мадрид. Гешев не се ангажира с дата по кое време хотелиерското семейство ще се върне у нас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР