Първият по рода си Hip-Hop проект с live банда в

...
Първият по рода си Hip-Hop проект с live банда в
Коментари Харесай

BOBO&THE GANG с нов сингъл и концерт на 13 ноември в “Терминал 1”

Първият по рода си Hip-Hop план с live тайфа в България - BOBO&THE GANG ще показа чисто нов сингъл и цялостен специфичен концерт на 13 ноември в клуб “Терминал 1” в София.



Освен сингълът, който към момента чака своето заглавие, бандата ще показа за първи път онлайн и още три напълно нови части.

Те ще са част от идния им нов албум записите, на който текат сега. BOBO&THE GANG са тайфа с неповторим личен жанр и показват изискан авторски hip-hop с текстове напълно на български език.

Групата е с неповторимо, лично звучене и смесва сполучливо хип- хоп, фънк, соул, джаз и рок.

Членове на бандата са едни от най-изявените и приети музиканти у нас - Борислав “Bobo” Димитров - вокал, Росен Ватев – ударни, Ангелю Дюлгеров – китара, Ивайло “Топсън” Стайков – клавир, Стойко Милев – бас, Борис “Jaka” Спасов – програминг, Владислав Мичев – тромбон, Волен Милчев – бек вокал.



Специален посетител в събитието на 13-ти ноември ще бъде саксофонистът Димитър Льолев, който взе участие в записите на новия сингъл.

В “Терминал 1” ще има и особено програмирано осветяване, с цел да бъде удоволствието от вечерта - цялостно! За ценителите на смислената и добре звучаща качествена, българска музика датата 13 ноември се обрисува да е същински празник, а билетите за него към този момент се продават с цялостна мощ!

Могат да се намерят в системата на eventim.bg, в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Срмеец”, бензионастации ОМВ и други.

Цената им е 12 лева – на предварителна продажба и 15 лева - в деня на събитието и на място.

За първи път BOBO&THE GANG свирят дружно през 2010 година и за малко съумяват да се утвърдят като една от най-забележителните групи на българската сцена.



През 2012 година взимат присъединяване във фестивала “Spirit of Burgas”, където свирят на една сцена с Ms. Dinamyte,Tinie Tempah и Busta Rhymes. Бандата е в ролята на подгряваща в концерта на Jessie J в зала „ Арена Армеец” в София. Подгряват също хип-хоп звездата KRS One, а през 2014-та се качват на една сцена и със Stereo MC’s.

Първият независим албум на BOBO&THE GANG - „ Говори “ излиза през 2017 година Tой съдържа 10 авторски творби, аранжирани и поднесени с точност и професионализъм, присъщи на звезди от международна големина.

Парчетата се одобряват извънредно положително от почитателите на групата и не инцидентно те към този момент са нетърпеливи да чуят и албум №2.

На 13 ноември в “Теринал 1” завесата ще се отвори за него с представянето на новия сингъл и още цели три чисто нови части.

Билети: https://www.eventim.bg/

Фейсбук: https://www.facebook.com/

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР