Първият общински скейтпарк в София ще се намира в Северния

...
Първият общински скейтпарк в София ще се намира в Северния
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ зарадваха феновете на екстремните спортове: Изграждаме първия общински скейтпарк и паркур парк в София

Първият общински скейтпарк в София ще се намира в Северния парк като това ще бъде едно съвременно оборудване на международно равнище. Това обявиха пред феновете на рисковите прекарвания в градска среда претендентът за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян и претендентът за общински консултант и сегашен ръководител на непрекъснатата комисия за децата, младежта и спорта в СОС Татяна Георгиева.

 

 

 

“Скейтбордингът постоянно е бил част от градската просвета на София, а паркът, с който ще се снабди столицата ни, ще предлага на почитателите на " дъската " точно това тяхно, лично пространство, в което да могат да карат свободно и безвредно. Скоро тук ще могат да се организират национални и интернационалните надпревари по рискови ролкови спортове ”, убеден е претендентът за кмет от ГЕРБ.

 

 

Заедно с кметовете на регионите " Надежда " и " Илинден " Инж. Димитър Димов и Иван Божилов, и претендентът за общински консултант от ГЕРБ-СДС Татяна Георгиева разгледахме напредъка по работата и поговорихме със скейтърите, които чакат с неспокойствие да употребяват тази значима за общността им облага.

 

 

По самодейност на кмета на регион “Илинден ” Иван Божилов пък Антон Хекимян пое ангажимент, че ще бъде построен и единствения паркур парк в София.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР