Първият новогодишен епизод на “Контра” засяга случилото се в големите

...
Първият новогодишен епизод на “Контра” засяга случилото се в големите
Коментари Харесай

Контра: Кои са печелившите от празничната програма в Англия?


Първият новогодишен епизод на “Контра” визира случилото се в огромните европейски шампионати през заключителните дни на 2020-а и първите мачове за 2021-ва.

Журналистите Васил Сумрачки, Радослав Стойков, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров дискутираха кои са печелившите тимове от празничната стратегия в британската Висша лига. Колко би трябвало да се тормозят почитателите на Ливърпул, до каква степен ще стигнат възходите на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Арсенал, както и ще спре ли падението на Челси?

Във втората част на предаването пък се разискаха последните изяви на Реал Мадрид и Барселона, които още веднъж лъкатушат, само че като че ли единствено “белия балет” може да се смята за действителен съперник на водача Атлетико (Мадрид).

В Италия пък следва огромно дерби с невъобразим от години заряд сред Милан и Ювентус, до момента в който Интер “дебне от засада” и ще се надява на хикс сред другите два гранда.

В Германия пък Байерн още веднъж “си прави мачовете интересни” и позволява първи гол, след което би трябвало да реализира поврат.

Гледайте “Контра”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР