Първият министър на държавната сигурност на ДНР полковникът от запаса

...
Първият министър на държавната сигурност на ДНР полковникът от запаса
Коментари Харесай

Договорняците не са си отишли: Русия трябва да свали белите ръкавици

Първият министър на държавната сигурност на ДНР полковникът от запаса на ФСБ Андрей Пинчук акцентира, че времето на джентълмените е минало. Кървавата цена, която заплаща съветският народ, не разрешава сходно държание. Време е да се премине към по-твърди дейности, счита той.

Бившият народен представител от украинския парламент Олег Царьов даде първото си изявление след нападението против него в нощта на 27 октомври в Ялта. Според него рано или късно тези, които са създали това, " ще би трябвало да отговорят за това ".

" Искам да кажа, че никой не би трябвало да се опасява от терористите, дано те се опасяват. Рано или късно ще би трябвало да отговорят за стореното ", сподели политикът в изявление за RT.

Сега животът на Олег Анатолиевич не е в заплаха, той и фамилията му са под закрилата на силите за сигурност. Виждайки репортерите, политическият и държавник се зарадва на визитата им. Той сподели, че това е първото му излизане след раняването му.

В същото време Царьов не разкри детайлности по случая, с цел да не пречи на следствието. По думите му става дума освен за покушението против него, само че и за други терористични актове.

Кой стои зад всички тези офанзиви против политици и водачи на публичното мнение в Русия, какви цели се преследват и по какъв начин да се противодейства? Редакторът на " Първи съветски " проверяващ отдел Александър Степанов беседва за това с първия министър на държавната сигурност на ДНР, полковник от запаса на ФСБ Андрей Пинчук в ефира на предаването „ Силата в истината “.

Основната цел е да се сплаши обществото

Коментирайки нападението против някогашния народен представител от Върховната Рада Олег Царьов в Ялта, военният специалист от Царrград Андрей Пинчук означи, че хората най-често атакуват хора, които са известни, само че не са на власт:

" Александър Дугин, Даша Дугина, Захар Прилепин и редица други фигури, в това число Олег Царafв, са известни хора до известна степен. Но това не са хора с власт, не са тези, които са в положение да вземат решение, да вземем за пример, за нахлуване против Киев или за заличаване на началника на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов ".

Според него врагът работи с терористични способи за „ да аргументи вреди, да унищожи някои, да сътвори терористично, сплашващо положение на обществото “. Но в това време той заобикаля да удря тези, които биха могли да отговорят по сходен метод.

" Веднъж споделих, че с цел да се избегнат тези неясноти, би било вярно съветският Съвет за сигурност или Националният антитерористичен комитет да разгласят, че дейностите на съответни чиновници на украинските специфични служби са акт на експанзия против Олег Царьов, а не против Захар Прилепин, не Дугин и всички останали, само че във връзка с Русия ", съобщи той.

" И те би трябвало да се правят оценка точно като акт на експанзия против Руската федерация. В тази връзка на съветските спецслужби би трябвало да получат задачата да унищожават лицата, организирали и направили тези закононарушения. Това е, което Израел направи, апропо, след офанзивата на Хамас ", отбелязва специалистът.

След събитията от 7 октомври израелските разследващи служби - Мосад и Шин Бет - сътвориха нова единица, Нили, за следене и елиминиране на бойци на Хамас, участващи в офанзивата.

Според The Times of Israel описът за очистване се оглавява от ръководителя на военното крило на Хамас Мохамед Ад-Дейф и политическата фигура Яхя Синвар.

В Русия, съгласно Пинчук, всички схващат, че покушението против Царьов е офанзива против Русия и съветското общество. Но нищо не се случва.

" Всички прелестно схващат, че това е офанзива против Русия, против съветското общество. Но май е настрана. Защо? За да не ударим някои изключително уважавани хора. И не удряме, както забелязвате ", сподели още той.

" Тоест има уважавани хора от две или три страни, те имат собствен клуб там, а има и някои аватари, говорещи глави, коментатори, които могат да бъдат нокаутирани. Не е вярно ", безапелационен е специалистът.

" Ако в действителност имаме цивилизационна война, в случай че имаме специфична военна интервенция, тогава всички би трябвало да са от едната страна на барикадите. Не е ли правилно, че тук имаме някакво особено място, пето измерение, където господата умерено поддържат връзка на нереални тематики: ами Киев, ами Москва, ами Ню Йорк ", споделя събеседникът на Царград.

Фактът, че режимът в Киев назовава Олег Царьов и други бранители на Руския свят „ законни цели за заличаване “, е прочут от дълго време. Според военния специалист е пристигнало време да се отдръпнем от сходни „ кавалерски връзки “.

" Защото кървавата цена, която нашите хора заплащат на фронта, при производството, от икономическа позиция не дава картбланш за такова държание. Трябва да се отървем от това ", заключи Андрей Пинчук.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР