Първият консенсус в 45-ия парламент е, че във властта има

...
Първият консенсус в 45-ия парламент е, че във властта има
Коментари Харесай

Политолог: Има консенсус, че властта е с вирус и трябва да се постави под карантина

" Първият консенсус в 45-ия парламент е, че във властта има политически вирус и той би трябвало да бъде подложен под карантина ". Този коментар направи политологът Димитър Аврамов.
" Политическият вирус е подложен под карантината без да има наказателна интервенция, без реваншизъм, без възмездие, с изключение на някоя изпусната дума ", добави той и изясни, че в това Народно заседание няма политически синхрон сред партиите и няма болшинство за властта.
Според него е хубаво, че имаме плуралистичен парламент, в който се приказва за политика: " Това е Народното събрание на хората, а не група депутати на властта, която споделя, че дава и прави това и това ", разяснява Аврамов.
По думите му ползата към 45-ото Народно заседание се е нараснал не инцидентно, а тъй като:
" Минахме от режим на " Аз давам! " към режим на " Ние решаваме! ".
 Димитър Аврамов: Трите нови обединения в Народното събрание ще го създадат по-плуралистичен Димитър Аврамов: Трите нови обединения в Народното събрание ще го създадат по-плуралистичен
В тази предизборна акция има най-малко една добра вест и тя е обвързвана с това, че с голяма възможност в Народното събрание ще се появя...
Политологът уточни като доста сполучливи първите назначения на фрагменти от " ИТН ".
" Този парламент е изправен пред едно значимо предизвикателство - или да конституира болшинство, което да сътвори държавно управление, или да свърши законодателни промени. Ако няма допустим най-малко 6-месечен консенсус, ще отидем на нови избори, само че до тогава Народното събрание ще свърши доста значими работи ", безапелационен беше Аврамов.
Прогнозата му е, че ще има едва, напълно под контрола на Народното събрание държавно управление, което е доста добре, само че ще стане, в случай че Има Такъв Народ предложат консенсусен метод за основаване на държавно управление и постоянни цели, те ще получат огромна поддръжка.
" Това е добре за всички гласоподаватели, тъй като ще има министър-председател, който е задължен да слуша какво му споделя Народното събрание, т.е. какво му споделяме ние и какво му споделят медиите. Никога повече медиите не би трябвало да попадат в обстановката, в която бяха през последните 10 години - с държавно управление, което се държи неуважително с тях и се пробва да ги подменя ", изясни политологът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР