Първият изгонен в сезон 6 на Hell’s Kitchen е Николай

...
Първият изгонен в сезон 6 на Hell’s Kitchen е Николай
Коментари Харесай

Първият изгонен в Hell’s Kitchen 6 вече e ясен

Първият изпъден в сезон 6 на Hell’s Kitchen е Николай Тодоров от Шивачево. Той се показа криво-ляво по време на първата вечерна резервация в Кухнята на Ада и не сподели нужните качества, с цел да продължи напред в конкуренцията. Участникът от тима на сините беше изпратен от началник Виктор Ангелов с рекомендацията да продължава да се учи.

Застрашена от изпъждане беше и професионалната готвачка Никол Росенова. Въпреки богатия си кулинарен опит, тя не съумя да стимулира тима на дамите и началник Ангелов ги изгони от кухнята. Пълната абдикация на Николай от отговорностите му обаче наклони везните към него и той напусна надпреварата.

Звездите за първи път готвиха в Кухнята на Ада. Те трябваше показват най-хубавото си ядене и да се изправят един против различен. Изненадващо имунитет завоюва Пеньо Гатевски - Гатьо, който доби голяма известност след присъединяване си в “Игри на волята ”. Командосът от Пловдив измести фолк певицата Бони от първото място със своята свинска пържола. Златните победиха тима на дамите в предизвикателство, в което трябваше да подготвят съвършена порция картофи. Най-добре се показа дуото на хипнотерапевт Александра Гърдева и артиста Коцето Калки.

В идващия епизод на Hell’s Kitchen тимовете на дамите и мъжете ще се впуснат в рисково предизвикателство, почтено за приключенско риалити. Те ще готвят за спасители от дирекция “Аварийна помощ и предварителна защита ”. Вечерната резервация още веднъж ще нагорещи пристрастеностите и ще покаже кои участници нямат място в Кухнята на Ада.

Не пропускайте идващия епизод на Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 22 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР