Първият и вторият в Бундеслигата – Байерн и – се

...
Първият и вторият в Бундеслигата – Байерн и – се
Коментари Харесай

Байерн сбърка срещу Хофе, Щутгарт направи 3:3 с Борусия

Първият и вторият в Бундеслигата – Байерн и – се подхлъзаха в 28-ия кръг. И двата отбора приключиха наедно, което резервира разликата от две точки сред тях. Байерн има 59, Борусия е с 57.

Баварците направиха 1:1 като хазаин на Хофенхайм. Бенжамен Павар изведе първенците напред в резултата след 17 минути игра.. Андрей Крамарич обаче изравни от директен свободен удар в 71-ата. Малко по-късно Павар още веднъж беше прецизен за домакините, само че ВАР анулира гола поради засада. Ремито е осмо за първенците през сезона.

Борусия Дортмунд стигна до зрелищно 3:3 при визитата си на Щутгарт. И то макар че домакините играха с човек по-малко след 39-ата минута, когато беше изпъден Константинос Мавронапос.

Дортмунд поведе с голове на Себастиен Алер и Дониел Мален. Щутгарт върна едно попадение в 78-ата минута посредством Танги Кулибали. В 84-ата домакините даже изравниха посредством Йоша Ваньоман. Драмата продължи и в третата минута на добавеното време Джовани Рейна направи 2:3. Щутгарт обаче не се съобщи и изравни още веднъж в 97-ата минута с гол на Силас.

Лайпциг се изкачи на трето място с 51 точки след триумф над Аугсбург с 3:2. Арне Майер даде задатък на Аугсбург в петата минута, само че Кевин Кампл направи 1:1 пет минути по-късно. Тимо Вернер вкара два гола в границите на три минути сред 32-ата и 35-ата за 3:1. В края Рубен Варгас върна още едно попадение за Аугсбург.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР