Първият епизод на „Шоуто на Слави“ след завръщането на Слави

...
Първият епизод на „Шоуто на Слави“ след завръщането на Слави
Коментари Харесай

Слави Трифонов в шоу без публика: Имам договор с Би Ти Ви, интернет е по-свободно пространство

Първият епизод на „Шоуто на Слави“ след завръщането на Слави Трифонов като водещ и след политическия си манифест през днешния ден се организира без аудитория, като на нейно място беше екипът на сценаристите.

„Имам опцията да си поддържам връзка чрез тази модерна технология в интернет. Регистрирах свои профили във фейсбук и в туитър. Смятам, че интерактивно и в интернет е по-добър този контакт. Каквото съм имал да споделям в това писмо, съм го казал“, съобщи Трифонов обратно на изказванията на своя екип, че ще разкрие детайлности за желанията си в шоуто довечера.

„Когато има осъществен референдум, Народно събрание е приело, че до три месеца би трябвало да прегледа референдума, само че не го разгледа“, подсети шоуменът това, което „Труд“ единствен подсети на юристите в Народното събрание.

„Аз не го чета тук писмото, имам контракт с Би Ти Ви“, оправда се Трифонов. „Не се усещам заплашен или застрашен да кажа това, което мисля“, увери обратно на думите си водещият.

„Мисля, че това, което ги тормози, е политически план. Но считам, че несправедливостта с неприемането на този референдум е огромна“, витиевато сподели Слави Трифонов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР