Първият Дюн на режисьора Дени Вилньов, базиран на романа на

...
Първият Дюн на режисьора Дени Вилньов, базиран на романа на
Коментари Харесай

“Дюн: Част втора“ с първи трейлър

Първият " Дюн " на режисьора Дени Вилньов, основан на романа на Франк Хърбърт, излезе когато пандемията към момента не беше утихнала, само че все пак съумя да си завоюва впечатляващите 400 милиона $ в бокс офиса. Филмът също по този начин потвърди, че е един от най-хубавите, правени напоследък, като сграбчи шест Оскара и получи номинация за най-хубав филм.
 Какво знаем за Dune: Part Two след CinemaCon 2023
Какво знаем все още за Dune: Part Two

Втората част на " Дюн " ще бъде още по-впечатляваща

Първи фрагменти от " Дюн: Част втора " почитателите видяха предходната седмица на CinemaCon, когато режисьорът разкри и малко повече за продължението. Той издаде, че в него ще забележим доста повече деяние, в сравнение с в първия филм.

Вилньов разкри, че до момента в който първата част е " по-скоро наблюдателен филм ", то втората ще бъде изпълнена с екшън и ще е по-скоро " героичен боен филм ". " Много по-плътен е. Всичко е ново ", добавя режисьорът.
 Флорънс Пю като принцеса Ирулан Корино

Флорънс Пю като принцеса Ирулан Корино

Във кино лентата още веднъж ще забележим Тимъти Шаламе и Зендая, а измежду другите артисти, които също се завръщат в Аракис, са Ребека Фъргюсън (лейди Джесика Атреидес), Хавиер Бардем (Стилгар), Джош Бролин (Гърни Халек), Стелан Скарсгард (Барон Владимир Харконен), Дейв Батиста (Глосу Рабан Харконен), Шарлот Рамплинг (Преподобната майка Мохиам) и Стивън Маккинли Хендерсън (Туфир Хауът).
 Остин Бътлър като Фейд-Рота Харконен

Остин Бътлър като Фейд-Рота Харконен

Лице, което обаче не сме виждали до момента, е това на Остин Бътлър, който ще изиграе Фейд-Рота Харконен - воин, разказан от Дени Вилньов като олимпийски занаятчия на меча, който в това време е и психотичен сериен палач. Сред другите нови членове на актьорския състав са Кристофър Уокън (Императора), Флорънс Пю (принцеса Ирулан Корино), Леа Сейду (лейди Марго) и Сухейла Якуб (Шишакли), написа The Hollywood Reporter.
 “Дюн ” 2, Дени Вилньов, новата премиерна дата на кино лентата и какво още знаем за него
“Дюн ” 2 - още по-близо и още по-звезден

Нова премиерна дата за кино лентата и какво още знаем за него

Докато дочакаме премиерата на " Дюн: Част втора ", която ще бъде на 3 ноември, можем да се пренесем в Аракис за две минути с първия филмов откъс на кино лентата. И да се надяваме, че в бъдеще ни чака и трета част, както се е зарекъл Дени Вилньов, който е споменавал, че тя следва да бъде фокусирана върху втората книга от поредицата на Франк Хърбърт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР