Първият дом на новосформираната марка , част от Volvo Cars, в Европа

...
Първият дом на новосформираната марка
, част от Volvo Cars, в
Европа
Коментари Харесай

Първият дом на POLESTAR в Европа е в Осло

Първият дом на новосформираната марка , част от Volvo Cars, в Европа отвори порти в Осло, Норвегия, като по този метод се прави първата крачка в навлизането на компанията на континента.

Първият център (European Polestar Space) на POLESTAR е създаден особено съгласно търговската стратегия на марката, която предвижда уникално потребителско преживяване със специално създадени за клиента оферти и оферти, гарантиращи безпроблемно изживяване по време на избора и финализирането на покупката.

"Space in Oslo е извънредно особено ", коментира Томас Ингенлат, изпълнителен директор на Polestar. "Локацията е перфектна, тъкмо в центъра, където хората пазаруват и се отпускат, и методът по който този съвременен търговски център се вписва в историческа постройка наистина засилва нашето виждане, че страхотният дизайн няма възраст ".

В края на август тази година, POLESTAR стартира активността в първото си в Ченгду, Китай. В завода към този момент се реализира сглобяването на първия модел на марката- Polestar 1, който е спортен хибриден модел с параметри на суперспортен автомобил.

Polestar 1 е двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на лидера опция да подчини максимална мощ от 600 конски сили и максимален въртящ миг от 1000 Нм. Тези параметри автоматизирано позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на първокласните, коли.

Уникална линия на Polestar 1, поръчки за закупуването на който към този момент се одобряват, ще бъде тази, че той ще бъде в положение да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го слага на върха при хибридните по този параметър.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР