Първият дипломат също обвини Израел за кризата в понеделник, като

...
Първият дипломат също обвини Израел за кризата в понеделник, като
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас: Байдън и Нетаняху проведоха първия телефонен разговор от месец на фона на предупреждения за „неизбежен глад“ в Газа

Първият посланик също упрекна Израел за рецесията в понеделник, като сподели, че идният апетит в Газа е „ напълно основан от индивида ".

Междувременно, на фона на диалози за напрежение сред Съединени американски щати и Израел, съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан удостовери, че господин Нетаняху е провел телефонен диалог - първият им от 31 дни.

Той сподели, че са се съгласили да изпратят екип от израелски чиновници във Вашингтон, с цел да обсъдят с членовете на екипа Mr, с цел да чуят загрижеността на Съединени американски щати по отношение на допустимо военно нахлуване против град Рафа в южната част на Газа.

Той сподели, че диалозите, които се чака да включват военни, разследващи и филантропични специалисти, са планувани да се проведат през идващите дни.

Но той акцентира, че Съединени американски щати считат, че огромна сухопътна интервенция в Рафа ще бъде „ неточност “ и че господин Байдън е предизвестил господин Нетаняху за това.

„ Това ще докара до още смъртни случаи на почтени цивилни, ще утежни така и така ужасната филантропична рецесия, щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР