Първият бизнес форум на София Прайд ще се проведе на

...
Първият бизнес форум на София Прайд ще се проведе на
Коментари Харесай

Първият бизнес форум на София Прайд ще се проведе на 17 май

Първият бизнес конгрес на София Прайд ще се организира на 17-и май и ще сплоти на едно място представители на разнообразни български и интернационалните компании, изповядващи полезностите на разнообразие и тъждество, се споделя в прессъобщение на уредниците. Ето какво още гласи то: 

Мотото на събитието е „ Вашата общественост, вашето семейство ”, а с него ще бъде сложено началото на месеца на Прайд, който ще бъде изпълнен с разнообразни интензивности, както в България, по този начин и в цяла Европа. Домакин на събитието ще бъде офисът на Financial Times в София.

Полудневното събитие ще бъде фокусирано върху приобщаването на ЛГБТИ хората на работното място. Своят опит ще споделят разнообразни работодатели и чиновници, които през годините гласно са подкрепяли равенството сред хората.

„ Бизнес форумът на София Прайд отваря нова страница в историята на българската ЛГБТИ общественост. Не е инцидентна и датата на събитието – 17-и май, когато означаваме Международния ден против хомофобията, бифобията и трансфобията. Прекарваме повече от времето си на работното си място, по тази причина е от изключителна значимост да бъдем себе си, да се усещаме сигурни и спокойни. ”, споделя Симеон Василев от фондация GLAS

Първият бизнес конгрес на София Прайд в България е проведен от фондация GLAS и платформата за приобщаване на ЛГБТИ чиновници на работното място Work it OUT - workitout.bg. Събитието ще се организира на британски език, а искащите да участват могат да се записват посредством специфична платформа.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР