Първият ATP Masters 1000 турнир в Индиън Уелс вече започна,

...
Първият ATP Masters 1000 турнир в Индиън Уелс вече започна,
Коментари Харесай

Двубоите на Григор Димитров и всички тенис звезди в Индиън Уелс пряко по Mtel Sport 1

Първият ATP Masters 1000 шампионат в Индиън Уелс към този момент стартира, а Mtel Sport 1 за поредна година ще направи българските фенове съпричастни на борбите за купата. В ефира на спортните канали на Мтел, както и на платформата ppv.mtel.bg, почитателите на тениса ще могат да следят и всички дуели на българската звезда Григор Димитров.

Дебютният мач за международния №4 ще бъде на шампионат по двойки в Индиън Уелс. В ранните часове на събота – не преди 04:00 часа, хасковлията и неговият сътрудник Хуан Мартин дел Потро ще се изправят против испанския дует Фелисиано Лопес и Марк Лопес. Двубоят ще може да се следи директно по Mtel Sport 1.

В шампионата на сингъл, Димитров се включва непосредствено от втория кръг, където негов противник ще е испанският деец Фернандо Вердаско, който в профил Гуидо Пея с 2:1 сета. Григор и Вердаско до момента са се срещали три пъти, като салдото е позитивен за първата ни ракета – 2:1 триумфа. Всичките мачове сред двамата до този миг са се решавали в три сета. Очаква се дуелът на българина с испанеца да е през уикенда.

Преди година Григор Димитров стигна до третия кръг в Индиън Уелс, което значи, че при положително показване в този момент той ще може да завоюва солидно количество точки и да се приближи до водачите в ранглистата Федерер, Надал и Чилич.

Освен мачовете на първата ни ракета, почитателите на тениса ще могат да следят директно по Mtel Sport 1 и всички най-интересни конфликти от първия Masters 1000 шампионат за годината. Това включва дуелите на защитаващия купата си Роджър Федерер, както и мачовете на завръщащия се след поредна контузия някогашен №1 в света Новак Джокович. Именно швейцарският маестро е огромният любимец на букмейкърите за купата и за максимален дял от наградния фонд, който възлиза на съвсем 8 млн. $.

Двубоите от Индиън Уелс в ефира на Mtel Sport 1 ще продължат до 18 март, когато е финалът на конкуренцията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР