Първия Хакатон с автомобилна насоченост огранизира Visteon Electronics Bulgaria. След

...
Първия Хакатон с автомобилна насоченост огранизира Visteon Electronics Bulgaria. След
Коментари Харесай

Visteon организира Хакатон с автомобилна насоченост

Първия Хакатон с автомобилна устременост огранизира Visteon Electronics Bulgaria. След съвсем месец за регистрация тимове и техните хрумвания, в този момент уредниците разгласиха имената на екипите, които не престават напред.

Темата на надпреварата е “Да хакнем заплахите на пътя”. От Visteon споделят, че задачата е въжможно най-вече хрумвания с отворен код да доближат най-краен стадий на реализация.

 Visteon провежда Хакатон с автомобилна устременост

Имената на тимовете и участниците, които не престават напред, са:
Поведение; Auto Direction; КолегитеSystems; Bojko; Виктор Стойков; Владимир Михайлов; Кристиян Косев; Николай Стоименов
Интересен миг измежду кандидатурите е тимът “Поведение”, който е формиран от дами. „ Те също не са безразлични към проблемите на пътя и заплахите, за които бихме могли да се осведомяваме всеки ден – акцентират от Visteon. – Ето за какво получават опцията да осъществят концепциите си, без да се изисква от тях да познават всички технологии в автомобила. “

От там допълват още, че опитът на инженерите-доброволци, организиращи събитието, и съществуването на относително налична електроника, ще разрешат със основания програмен продукт да имаме решение, което да бъде обществено, елементарно налично за всички водачи и елементарно използвано в колите, които не разполагат с новите системи за сигурност.

Финалът на Хакатона ще бъде на 29 март, а ден преди този момент участниците и екипът от инженери на Вистеон България ще създават концепциите си в софтуерния център на компанията.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР