Първите сауна и парна баня със система за постоянна циркулация

...
Първите сауна и парна баня със система за постоянна циркулация
Коментари Харесай

Първите парни бани със свеж въздух в Пловдив се намират са в най-новия уелнес център

Първите сауна и парна баня със система за непрекъсната циркулация на чист и пресен въздух без загуба на топлина  се намират в най-новия уелнес център в града. Те са ситуирани в уелнес център еforea  в хотел . Свежият въздух понижава напрежението и напрежението, а топлината и парата от парната баня оказват помощ на тялото да се релаксира, като подтикват освобождението на ендорфини - естествени " хормони на щастието ".
Прочетете още
Част от изгодите, които визитата на парна баня със пресен въздух ни доставя, са възстановяване на кръвообращението, усилване на притока на О2 и хранителни субстанции до мускулите и органите на тялото, филтриране на отрови и замърсявания от кожата, разчистване на дихателните пътища и стимулиране на имунната система.

В уелнес център eforea ще откриете и VIP стая за масаж със независима сауна и парна баня, две релакс зони и денонощен фитнес . Включено е богато меню от разнообразни типове лечения за лице и тяло , измежду които са процедурите от   Essential Journey, Escape Journey и Man Journey.





Еforea  се ражда от желанието на  Hilton  да сътвори изцяло спа решение на марката, което доставя освежаващо прекарване на гостите. За основаването на неповторимата идея на  еforea , са извлечени  най-хубавите практики от целия свят . Всички експерти в центъра са сертифицирани от Sothys и имат извънредно богат опит.



Денонощният фитнес, който е напълно оборудван от Technogym, се състои от силови и кардио уреди, както и аксесоари за функционална тренировка  и стречинг. С помощта на уредите посетителите могат да влязат във форма, да отслабнат, да се тонизират, да изградят мускули и да останат млади.



Вратите на  еforea  са отворени освен за гостите на хотела, само че и за всички искащи да се впуснат в една по-спокойна и уютна атмосфера. Посетителите на уелнес центъра имат опция да се възползват и от безплатен паркинг, при съществуване на свободни паркоместа.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center се намира в сърцето на Пловдив, тъкмо до портата на Стария град и с аспект към църквата Света Петка. Със 162 стаи, оборудвани с най-модерните улеснения, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, два първокласни ресторанта и 411 кв.м общо пространство за събития в DoubleTree by Hilton Plovdiv Center всеки посетител ще се почувства специфичен.

Предвид централното си местонахождение гостите на хотела могат елементарно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на отмора, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Античният спектакъл е единствено на 450 метра от хотела; Римският стадион е на 800 метра и Стария град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в границите на по-малко от 600 метра, Епископската базилика в границите на 300 метра, а Градската художествена изложба е на 750 метра разстояние.

В хотела има още четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с потенциал до 220 души, под земята паркинг с потенциал до 50 автомобила.

Повечето от стаите за посетители в хотела са с красива панорама към Стария град или църквата " Света Петка ". Всички тези стаи разполагат със спалня с доста огромно двойно легло или 2 обособени кревати, душ кабина и съвременни огледала срещу замъгляване за оптимален комфорт.

Делукс стаите са с съвременен дизайн с две двойни кревати, 55-инчов тв приемник с плосък екран и ъгъл за сядане. Банята е с вана и душ, още веднъж с невероятна панорама към църквата " Света Петка ".

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за влиятелни корпоративни събития, семинари, конференции и огромни събития. Залите дават отговор на огромно многообразие от потребности, а опитният екип е подготвен да помогне проектите на фирмите да станат действителност.

Хотелът разполага с умел екип за образуване на събития, цялостно обслужване кетъринг и конгресни услуги, както и вътрешна аудиовизуална поддръжка, в това число видео конференции.

Най-голямата конферентна зала е Евмолпия, която е с потенциал до 220 души.

DoubleTree by Hilton

е бързо разрастващо се, световно портфолио от над 635 хотела с повече от 144 700 стаи в 51 страни. Повече от 50 години DoubleTree by Hilton продължава да бъде знак на комфорт за пътуващите по бизнес и отдих по целия свят, от посрещането на гостите със запазената марка топла бисквитка с шоколадов чип DoubleTree, до обслужване на локалната общественост. DoubleTree by Hilton предлага модерни пространства за настаняване и улеснения, в това число неповторими прекарвания с храни и питиета, най-съвременни фитнес оферти и пространства за срещи и събития. Изживейте позитивен престой в DoubleTree by Hilton, като резервирате в или посредством водещото в промишлеността. Членовете, които резервират непосредствено посредством желаните канали на Hilton, имат достъп до незабавни изгоди. Научете повече за DoubleTree by Hilton в и следвайте марката  , и.

Hilton

Hilton (NYSE: HLT) е водеща международна компания за хотелиерство с от 18 марки от международна класа, включваща близо 6900 парцела и близо 1,1 милиона стаи, в 122 страни и територии. Посветена на осъществяването на основополагащата си визия, с цел да запълни земята със светлината и топлината на гостоприемството, Hilton е посрещнал повече от 3 милиарда посетители в своята повече от 100-годишна история, спечелил е топ място в листата на Fortune  за 100 най-хубави компании за работа и е приет за световен водач на Индексите за резистентност на Dow Jones в продължение на пет поредни години. Hilton вкара няколко водещи в сектора усъвършенствания в технологиите, с цел да усъвършенства преживяването на гостите, в това число Digital Key Share, автоматизираните гратис настройки на стаите и опцията за запазване на доказани свързващи стаи. Чрез всепризнатата стратегия за преданост на посетители Hilton Honors близо 133 милиона членове, които резервират непосредствено с Hilton, могат да печелят Точки за хотелски престои и опит, които парите не могат да купят. С безплатното гостите могат да резервират престоя си, да изберат стаята си, да се настанят, да отключат вратата си с дигитален ключ и да излязат, всичко това от смарт телефона им. Посетете за повече информация и се свържете с Hilton,,, и.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР