Първите часове след световната новина, че US законът Магнитски“ удря

...
Първите часове след световната новина, че US законът Магнитски“ удря
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Бойко обяви война на Гешев – кой какви козове крие?

Първите часове след международната вест, че US законът „ Магнитски “ удря финансовия министър на хунтата Владислав Горанов, очевидно са били доста тежки за към момента водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Съзнавайки сериозността на обстановката и какъв знак е това за неговите три държавни управления, Борисов даде воля на логореята си, около която си навлече нови бели, разчете ситуацията източник на Narod.bg.

На среща със особено извикани деятели на ГЕРБ в Стара Загора през уикенда Бойко Борисов сподели откровена нелепост, която може да му коства доста – че включването на Владислав Горанов в новия лист „ Магнитски “ било знак на неодобрение от Вашингтон към ГЕРБ, задето  в края на 48-ия парламент гербопитеците не са подкрепили закона на правосъдния министър Крум Зарков за отговорността на основния прокурор.

Реклама

Това бе разчетено от политолог като непосредствено оповестяване на война на прокурор №1 Иван Гешев – да свържеш „ Магнитски “ не с корупцията в твоя личен политически кабинет, а да прехвърлиш топката върху Гешев, значи оповестяване на война на прокуратурата, безапелационен е източникът на Narod.bg.

Председателят на ГЕРБ със затихващи функционалности жигосах депутатите си, че в последните дни на предишния парламент са позволили да ги „ изпързалят “ от Политическа партия и Демократична България (всъщност, депутати от ГЕРБ бяха в залата, само че се не записаха и се провали кворумът за приемане на значимите законови промени, б.ред.).

И ето на – сътрудниците оттатък океана в този момент били недоволни, по тази причина в новото Народно заседание измененията за основния прокурор ще се измежду първите точки, зарече се Бойко Борисов.

Само дето когато си оповестил война, би трябвало да си подготвен да понесеш и противников патрон – в този момент е значимо кой какви козове има – дали Баце ще надделее над Гешев, или основният прокурор ще извади артилерия от ръкава? Без доста мислене залагаме на Гешев, с цел да забележим по какъв начин хвръква главата на Бойко….
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР