Първите часове на престъплението, до 72 часа, са решителни за

...
Първите часове на престъплението, до 72 часа, са решителни за
Коментари Харесай

Убийството на Алексей Петров ще остане ли неразкрито?

Първите часове на закононарушението, до 72 часа, са решителни за откриване на . Първо би трябвало да се търсят горещите следи на закононарушението - няма закононарушение, което да не оставя следи . Това съобщи юрист Димитър Марковски пред БиТиВи за убийството на някогашната барета.

По думите му или ще има откриване на избрани обстоятелства и условия за покушението на Петров, или това ще остане " Неразкрити закононарушения ". " Трябва да се работи по всички версии и направления , тъй като изстрелите могат да са пристигнали от всички страни и да се стигне до причинителя на убийството ", настоя юристът.

Адвокат Марковски посочи, че напоследък отново  Алексей Петров давал много поръчки за интензивно.

Руслан Стефанов от Центъра за проучване на демокрацията (ЦИД) уточни, че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да работят по следствието на убийството на Алексей Петров, само че не изключва по-късно да има. Това, което може да направи държавното управление, са съответни стъпки към промени на службите, които да стартират да работят съответно с ясно написани стъпки с действителен контрол, нужда и търсене.

Според него огромният проблем е неяснотата на ролята на Алексей Петров в политиката и взимането на решенията в страната. Политиците би трябвало да дават по-ясна визия по какъв начин и по какви способи водят политиката и по какъв начин се одобряват законодателните актове . Това е проблем, който продължава с години, уточни Стефанов и даде образец с ролята на основния прокурор.

Руслан Стефанов не счита, че убийството на Алексей Петров ще повлияе върху държавното управление и вероятно раздробяване на сглобката.
 Намеците нямало да откажат Политическа партия от промяната в службите
Намеците нямало да откажат Политическа партия от промяната в службите

Още реакции след убийството на Алексей Петров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР