Първите български екипи спасители, помагали в Турция, се прибраха в

...
Първите български екипи спасители, помагали в Турция, се прибраха в
Коментари Харесай

Първите спасителни екипи, помагали в Турция, се прибраха в България

Първите български екипи спасители, помагали в Турция, се прибраха в България. Те кацнаха на летище Враждебна, където бяха посрещнати с овации.

От Столична община посрещнаха с самун и сол сътрудниците си, които се прибраха. Но хората бяха изтощени от денонощната работа и полета и обясняваха обстановката в Турция такава, каквато са я заварили.

Историите занапред ще се описват, само че доста покъртителни истории има, описват ги и спасителите, като тази за вярата на родственици да бъдат открити живи, само че не са били открити живи. Или по какъв начин един някогашен боен, който е минал през задачи на армията разказва земетресението и споделя, че е по-страшно, в сравнение с война.

Разказват се истории за геройства, само че на четирикраките другари - кучетата, които са съумели даже без да им се споделя да търсят хора под тоновете парчета. Затова спасителите обърнаха изключително внимание на хората, които упражняват тези кучета и обясниха, че това е извънредно значима част от работата и това, което се е свършило в Турция.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР