Първите 100 дни са за овладяване на кризите. Това заяви

...
Първите 100 дни са за овладяване на кризите. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова: Трябва да започнем да работим от утре, твърде много се забавихме

Първите 100 дни са за преодоляване на рецесиите. Това съобщи на влизане в Народното събрание пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия и претендент за вицепремиер в новия кабинет Корнелия Нинова. Днес Народното събрание заседава изключително, с цел да гласоподава държавното управление на Кирил Петков.

" Трябва да стартираме да работим от на следващия ден. Твърде доста се забавихме с тези три избора през годината. Натрупаха се доста проблеми. Винаги има потребност от заем на доверие, само че не чакам такова ", добави тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че в случай че през днешния ден гласуването мине, групата на партията ще се събере, с цел да си избере ново управление.

Нинова уточни язовирите като своя първа задача в Министерството на стопанската система и промишлеността. Връщането ѝ в отрасловото ведомство тя дефинира като естествено продължение на напъните на Българска социалистическа партия през последните пет години да бъдат опция и съпротива на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР