Първи снимки и видеа на китайските лекари, които лекуват пациентите,

...
Първи снимки и видеа на китайските лекари, които лекуват пациентите,
Коментари Харесай

Ужасът в Ухан: Първи СНИМКИ на лекарите, които в костюми лекуват пациентите от вируса убиец

Първи фотоси и видеа на китайските лекари, които лекуват пациентите, изумени от новия гибелен корона вирус, чието огнище е град Ухан, се появиха в мрежата.

Кадрите, публикувани от Централната болница в Ухан, демонстрират по какъв начин медиците са облечени в защитни костюми и се грижат за инфектираните в интензивното поделение на лечебното заведение.

Бързата гибел от Китай иде стремително


Видео, публикувано от държавната медия CCTV, демонстрира напрегнатата атмосфера в интензивното в болничното заведение Джининтан, където са признат множеството пациенти.



Здравното министерство сподели какъв е риска китайският ковид да стигне до България

Най-малко девет души са умряли досега от новия вариант на коронавуруса в централната провинция Хубей. Над 470 души са инфектираните в страната.

Пет други страни и територии, в това число Съединени американски щати, Тайланд, Япония и Русия, оповестиха за доказани случаи на вируса.


Невижданите до в този момент фотоси са направени в интензивното поделение на департамента за респираторна медицина и интензивни грижи на Централната болница в Ухан.


Ухан има население от 11 милиона души и е административният център на провинция Хубей. Градът също е голям транспортен хъб в Китай.


"Медицинските служащи избавят живота на пациентите в под напрежение, само че проведен метод, окуражават се едни други. Поздравяваме медицинските служащи, които се борят на фронтовата линия ", написаха от управата на болничното заведение, разпространявайки фотосите в формалния профил на лечебното заведение в китайската обществена мрежа Уейбо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР