Първи градски турнир по конен спорт "Купа София" в дисциплината

...
Първи градски турнир по конен спорт "Купа София" в дисциплината
Коментари Харесай

Турнир по конен спорт Купа София на 5 май в Южния парк

Първи градски шампионат по конен спорт "Купа София " в дисциплината „ Прескачане на трудности “ ще се организира в Южния парк в столицата на 5 май, събота. Събитието е под егидата на кмета Йорданка Фандъкова и е проведено от конна база НИЕСА със съдействието на Българска федерация конен спорт.

Градските конни шампионати от най-голям сан са с обичаи в европейски столици като Париж, Берлин, Виена, Лондон, както и в центъра на Ню Йорк и край яхтените пристанища на Монако.

Високо спортно майсторство в прескачането на трудности ще показват най-изявените български ездачи, завоювали призови места на голям брой интернационалните съревнования, както и децата-шампиони на България и Балканите. Състезатели от националния ни тим и балкански призьори в дисциплината „ Обездка “ ще създадат проява.

Събитието ще протече в часовете сред 11 и 16 ч., а самото съревнование ще се организира от 12 до 14:30 ч.

Достъпът за аудитория е свободен и всеки може да избере кой стадий от конкуренцията или от демонстрационната стратегия да наблюдава. За улеснение на феновете ще бъде издигната и видео-стена, на която надпреварата ще се предава онлайн.

А за всички фенове на конете е планувано настрана пространство, където те могат да се допрян до огромните коне-спортисти, да се снимат или да получат подписи от състезателите, а най-малките – да се разходят върху гърба на пони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР