Първи епизод на новия “ПодКАКст с Ei Bo, който е

...
Първи епизод на новия “ПодКАКст с Ei Bo, който е
Коментари Харесай

VenZy в „ПодКАКст с Ei Bo: Любопитството е това, което движи човечеството напред

Първи епизод на новия “ПодКАКст с Ei Bo ” , който е победител в взаимния план “Предаването ” сред Nova News и Нов български университет, към този момент е реалност. Подкастът се вълнува от въпроса “Как? ” и ще обгръща тематики от шоубизнеса, културата, изкуството, медиите, обществените мрежи и даже спорта.

Специален посетител в пилотния епизод на подкаста е VenZy, който разказва  КАК се учи самичък да се грижи за музикалната си кариера в България. Оказва се, че пътят при започване на кариерата му е бил дълъг, само че в никакъв случай не се е съмнявал, че музиката е неговата посока. Попадайки в един от водещите музикални лейбъли в България, той се научава, че всяка крачка е от голяма важност.
 VenZy и Ei Bo NOVA
„ Да си актьор на лейбъл не е толкоз приказно, колкото наподобява – супер мъчно е! Много постоянно влизаш в креативен пререкания, би трябвало да отстояваш изобретателната си позиция. Лейбълът, въпреки това, е голяма машина, която стои зад теб, тил на който можеш да се облегнеш в моментите, когато се чувстваш слаб, тъй като когато няма такава мощ зад теб, всяка уязвимост се санкционира и то доста сурово, тъй като го изпитваш напълно на собствен тил. “, споделя той.

Споделя, че стъпката към самопродуциране за един артист  би трябвало да е съществено премислена и той да е подготвен на доста жертви.

“Както гласи една мисъл - рано или късно човек би трябвало да спре да чете непознати книги и да стартира да написа своята лична “.

Говорейки за “как ”, VenZy счита, че едно от главните неща в това да си сполучлив актьор, е да не изневериш на себе си.

  “Въпросът е не по какъв начин да станеш прочут, а по какъв начин да задържиш равнището, което си постигнал. ” - добавя той.
 VenZy и Ei Bo NOVA
В диалога с Ei Bo, VenZy поучава всеки дебютиращ актьор да е подготвен за противодействие - преодолявайки го, всяко последващо равнище, се изкачваш нагоре.

“Трябва да си подготвен повече за компликациите, в сравнение с хубавите моменти. Хубавото елементарно се приема. ”

Как VenZy съчетава бащинството с музиката, за какво няма самообладание синът му да стартира да задава въпроси и за какво счита, че любознанието движи човечеството напред – гледайте във видеото!

Епизодите на “ПодКАКст с Ei Bo ” можете да гледате всяка сряда в и, в петък - в, a в неделя от 22:20 в телевизионния ефир на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР