Първи епизод на новия оригинален драматичен сериал на HBO Жената

...
Първи епизод на новия оригинален драматичен сериал на HBO Жената
Коментари Харесай

Гледаме хитовия сериал Жената на пътешественика във времето

Първи епизод на новия автентичен трагичен сериал на HBO " Жената на пътешественика във времето " към този момент е разполагаем за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Шестте епизода на историята са акомодация на Стивън Мофат ( " Шерлок " и " Доктор Кой " ) по едноименния разказ на Одри Нифнегър, проследяващ вълшебната любовна история сред Клеър (Роуз Лесли от " Игра на тронове " ) и Хенри (Тео Джеймс от " Дивергенти " ) и бракът им с проблем... пътешестване във времето.

В сериала вземат участие Роуз Лесли ( " Игра на тронове " на HBO), Тео Джеймс (поредицата " Дивергенти " ), Десмин Борхес ( " Утопия ", " Ти си най-лошият " ) и Наташа Лопес ( " Надцакването " ). Дейвид Натър (носител на Emmy® за режисьора на " Игра на тронове " на HBO, " Братя по оръжие " и номиниран за " Семейство Сопрано " и " Пасифик " ) е изпълнителен продуцент и режисьор на всички епизоди.

 

" В предпоследния епизод, героят ми Хенри споделя: " Хората се тревожат за миналото; какво биха могли да създадат, какво не са създали. Те се тревожат за бъдещето; какво идва, какво не идва, какво биха могли да могат да вършат това, което няма да имат опция да създадат. Но единственото нещо, което има значение и единственото време е в този момент. " - Мисля, че това е толкоз правилно и е положително увещание за мен, тъй като върша тъкмо това. Тревожа се за бъдещето и за предишното.

 

 

Но животът сега е единственото време, което в действителност има значение. Като се има поради света, в който живеем в този момент – мисля, че това е положително обръщение за всички. ” – споделя Тео Джеймс. " Жената на пътешественика във времето " е телевизионна продукция на HBO и Warner Bros., основана на книгата на Одри Нифенегър, изпълнителен продуценти са Стивън Мофат ( " Доктор Кой ", " Шерлок " ), Сю Вертю и Брайън Минчин посредством Hartswood Films,  Джоузеф Е. Иберти и Дейвид Натър.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР