Първенците на България от Хебър (Пазарджик) гостуват днес на хърватския

...
Първенците на България от Хебър (Пазарджик) гостуват днес на хърватския
Коментари Харесай

Два гейма делят Хебър от групите на Шампионската лига

Първенците на България от Хебър (Пазарджик) гостуват през днешния ден на хърватския Младост (Загреб) от 20:00 часа в среща-реванш от 3-ия кръг на квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.

Българският отличник завоюва вкъщи с 3:1 гейма и би трябвало да вземе два гейма в Хърватия, с цел да влезе в груповата фаза за втора поредна година.

Отборът на Камило Плачи е подготвен за това, с доста мощен състав и, към този момент, с огромен европейски опит.

Рокади в състава на българския отличник Хебър (Пазарджик) настъпиха преди последния съдбоносен дуел от квалификациите в Шампионската лига.

Играещият доста мощно от началото на сезона диагонал Трифон Лапков, който стана MVP в дуела за  Суперкупата на България, пропуща значимата борба. Той е скъсване на коремен мускул, което му попречи да замине.

Добрата вест за треньора Камило Плачи е, че немският диагонал Симон Хирш към този момент е на линия и отпътува с тима за Хърватия.

205-сантиметровият Симон Хирш се причисли към отбора на Хебър при започване на подготовката, само че заради здравословни проблеми и оперативна интервенция до момента не можа да вземе присъединяване в миналите мачове. Опитният и извънредно класен диагонал към този момент тренира от известно време, като от ден на ден стартира да навлиза във форма.

Гледайте мача по MAX Sport 1 HD.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР