Първата вноска за бронетранспортьорите е платена. Договорът влиза в сила

...
Първата вноска за бронетранспортьорите е платена. Договорът влиза в сила
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Русия отдавна ни е обявила за враг

Първата вноска за бронетранспортьорите е платена. Договорът влиза в действие след заплащането. Успяхме да се оправим. Това изясни министърът на защитата Тодор Тагарев, съобщи bTV.

" Правителството има цялостна ясно за условията и финансирането на защитата. Бюджетът за 2024 година ще бъде 2,05% от Брутният вътрешен продукт. Това ще ни даде опция за насърчаване и подсилване на отбранителните качества “, уточни министърът.

" Крайно време беше Паметника на Съветската войска да се изнесе от центъра на София. Това не е монумент. Това не е боен монумент. Тук не е имало война и избавление. Всички знаем, че при започване на септември 1944 година Съветският съюз афишира война на България и окупира България. Този монумент е строен 50-те години. Не е имало боеве и борби. Това е знак и тотем на предимство на Русия над България “, разяснява той.

" Ако той има някакви художествена стойност, дано бъде възобновен. Русия от дълго време ни е оповестила за зложелател. Какво може да каже? Не България разгласи Русия за зложелател “, добави Тагарев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР