Първата стъпка за преговори в Брюксел минава през оставката на

...
Първата стъпка за преговори в Брюксел минава през оставката на
Коментари Харесай

Радан Кънев: Нахлуването в президентството на прокуратурата ни връща в мутренските времена

Първата стъпка за договаряния в Брюксел минава през оставката на Борисов . Той ясно сподели, че е привършен откъм полза. Той не е защитил и показал България в Брюксел. Борисов даже не е споделил с каква стратегия отива.
Дебатът в Брюксел за господство на закона и дебатът на българският площад са два идентични. Тези пари, в случай че не отидат за действителна рационализация, за смяна на правовия ред, няма значение какъв брой са.
Това сподели евродепутатът Радан Кънев пред bTV. По мотив митингите той съобщи:
Става дума за едно доста необятно публично неодобрение . Дали ръководещите ще се съобразят, аз не мога да кажа. Но има нови консенсуси в обществото и разбирането за работата на институциите и прокуратурата.
Виждаме ново потомство, които не сме виждали на митинги. Те са новото и мощно ядро на новите митинги. За това потомство те са образувани като жители на европейска България. Те преглеждат политическите разногласия в България пред европейската вероятност.
През 90-та година на митингите отново ни назоваха лумпени, хлебарки. Не виждам на митинга в този момент хора на Божков. Това е една и съща агитация. Съветвам ги да отидат на митингите, с цел да видят силата, водена от откровен яд. Важен е ентусиазмът за смяна..
" Нахлуването на прокуратурата в президентството ни връща в мутренските времена на 90-те години. Видях хора с доста десни убеждения, които излязоха да защитят една българска институция. Това са хора, които не са дали своят вот за Радев. Но когато видяха за силовата група към основния прокурор с държание на мутри от 90-те, ги обзе същински яд, уточни още евродепутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР