Първата седмица на август ще бъде динамична и наситена с

...
Първата седмица на август ще бъде динамична и наситена с
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

Първата седмица на август ще бъде динамична и наситена с забавни събития. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от Петя Георгиева.

Овен

Ще се натъкнете на известни усложнения в практическата работа. Не си поставяйте прекалено много и прекомерно разнообразни по темперамент задания по едно и също време. Проявете поредност, не разчитайте на шанс и познати схеми, а на личното си ентусиазъм.

Любовните страсти ще са завладяващи без значение дали сте във връзка или не. Ще има „ за всекиго по нещо “. За необвързаните вълнуващи срещи, за обвързаните – свежи трепети, а за „ скараните “ – опция да разрешат противоречивите въпроси.

Телец

Вниманието ви ще е ангажирано главно с решение на финансови въпроси или такива, свързани с недвижимо имущество. Ако имате желание да купувате, продавате или да ползвате целеви заем в този момент е моментът да проучите задълбочено всички разновидности и да си изработите тактика.

Стари спорове ще намерят решение по щастливо стичане на събитията освен това без да останат за вас отрицателни последици. Не се опитвайте да „ разбивате стената с глава “. Ако установите, че нещо настойчиво не ви се получава, приемете го като сигнал, че се постанова да изчакате.

Близнаци

Събитията през тази седмица ще са забавни и което е по-важно, ще задоволят любознанието на непрестанно търсещите ви натури. Предстоят вълнуващи срещи със остарели другари, малко странствуване към непозната дестинация, наличие на професионални полемики. Ще имате опция да разгърнете креативния си капацитет и да покажете качествата си пред необятен кръг участници и е желателно да дадете всичко от себе си.

Работете върху имиджа си. Търсете способи за повишение на познанията, асимилиране на информация по неофициалните си ползи и рационализиране на интелектуалните си умения. Съвсем скоро ще разберете, че е имало смисъл.

Рак

Обстановката ще е динамична и разнообразни трудности, на които сте се натъквали досега ще отпаднат по натурален ред. Ще имате опция да реализирате огромна част от желанията си, само че не трябва да бързате. Ще довършите започнатото, в случай че сте методични и поредни. Опитите да изпреварвате събитията ще завършат зле.

Всяка финализирана задача ще бъде начало на идната и всяка последваща ще ви се получава по-лесно, по-бързо и по-добре. Финансовото ви състояние ще се стабилизира.

Лъв

Стартирайте седмицата с постоянен темп. Създайте си явен график за работа и го следвайте. Със комплицираните задания и значимите срещи се занимавайте преди обед, а вероятността да ги довършите напълно е в края на интервала. При подобаваща мотивация ще съумеете да напреднете и с изостаналите занимания, което ще се отрази позитивно на самочувствието ви.

Личните връзки ще са леко нестабилни и не е желателно да „ наливате масло в огъня “ по противоречиви въпроси. Говорете искрено, само че тактично и не прекалявайте с капризите.

Дева

Подгответе се за изненади. Периодът може да стартира добре и да приключи зле или назад. Едва в последния ден на седмицата ще можете да анализирате случилото се и да прецените до каква степен сте удовлетворени от резултатите. Не си разваляйте настроението, в случай че нещата не се получават съгласно догатките ви. Бъдете подготвени да реагирате гъвкаво и да актуализирате графика си.

Мислете за резултата от дейностите си в по-широка вероятност. Няма да получите подпомагане от всички, които молите за услуга, само че това не е мотив да им обръщате тил. Запазете връзките си такива, каквито са.

Везни

Мобилизирайте се и бъдете оптимално дейни, когато се натъкнете на усложнения. В положение сте да отстраните трудностите от пътя си, само че за задачата би трябвало да сте оптимално целенасочени и да не позволявате на страстите да се отразяват на решенията ви.

Преценявайте позициите си обективно, не идеализирайте нито условия, нито хора, с цел да не повторите неточности от предишното. Изобщо, залагайте на истински хрумвания, а не на познати способи. Финансовите приходи ще покажат до каква степен са били верни заключенията ви.

Скорпион

Събитията ще се развиват с умерена скорост и на моменти може да ви е дори отегчително. Комбинацията от нерешителност, бдителност и неизменност ще ви е доста потребна. Приемете направеното през тази седмица като пиедестал за последващите ви проекти и креативен решения.

Ще получите значима информация или ще разкриете загадка, която някой доста усърдно се е опитвал да опази. Използвайте наученото единствено за себе си и не го правете обществено притежание. Ще ви подскаже претекстовете за нечия постъпка, която ви е основала проблеми. Не се изкушавайте да търсите „ заслужено “ възмездие. Възмездието ще се случи и то без персоналната ви интервенция.

Стрелец

Като цяло интервалът ще е спокоен, а крайните резултати зависят от обосноваността на решенията ви. Избягвайте каквито и да било опасности и случки, изключително пък в действия, свързани с финанси. Планирайте рационално разноските си, избягвайте деянията на благотворителност и претрупаност и не си позволявайте скъпи покупки под въздействието на моментна страст.

Съобразете желанията с опциите и си поставяйте достижими цели. За да не разочаровате близките, а и с цел да не ви обземе тежко възприятие на виновност, не навлизайте в области, за които нямате задоволително подготовка.

Козирог

Енергетиката ви е постоянна, креативният капацитет пораства и през тази седмица сте в положение да напреднете със задания, изискващи истински решения. Ще ви хрумнат куп хрумвания. Най-добре е да ги записвате, тъй като ще се окажат плод на краткотраен проблясък и ще ги забравите бързо. А след време бихте могли да се върнете към тях и да ги употребявате в настоящата си работа.

Отделете време за дома си. Вероятно ще имате опция да измененията успешно интериора или да извършите лек козметичен ремонт. Отделяйте най-малко час на ден за контакт с природата и дихателни извършения. Ще ви помогне да хармонизирате физическото с духовното си положение.

Водолей

Обстановката към вас ще е нестабилна, настроението ви – също. През седмицата ще се постанова постоянно да променяте проектите си, да се преценявате с фактори, които не сте планували при основаването им. Излишно е да се обвинявате, постарайте се да извлечете максимума от всичко ново, което се случва, следвайте интуицията си.

Успоредно с решенията ще променяте и някои свои възгледи освен това по кардинални въпроси. Обсъждайте подозренията с околните си. Те ще ви подскажат вероятни разновидности, за други ще се досетите сами.

Риби

Дистанцирайте се от отрицателни въздействия. През тази седмица подбирайте подобаващи събеседници и залагайте независимо основите на всяка работа, с която се захващате. Не фантазирайте, а мислете разумно. Подсигурете си нужните запаси за дълготрайните планове. Финансовото ви състояние е леко несигурно, управлявайте парите си рационално.

Ще получите предстоящите резултати от работата си и те ще са изцяло удовлетворителни. Личните връзки също са фактор, който се отразява на самочувствието ви. Няма да са идеално гладки, само че в случай че не се инатите за дреболии, разликите в мнението ще са преодолими. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР