Първата ракета на Беларус Иля Ивашка (№65 в света) ще

...
Първата ракета на Беларус Иля Ивашка (№65 в света) ще
Коментари Харесай

Световният №65 е първият съперник на Григор Димитров във Вашингтон

Първата ракета на Беларус Иля Ивашка (№65 в света) ще бъде противник на Григор Димитров във II кръг на тенис шампионата на корав корт във Вашингтон (САЩ) тази седмица. Българският №21 в ранглистата е подложен под №4 в схемата от категория " АТР 500 " и по право почива на старта.

Беларусинът пък преодоля I кръг с триумф в два сета против своя съотечественик Егор Герасимов - 7:5, 6:4. Димитров и Ивашка към този момент играха един път този сезон - в 1/8-финал на клей шампионата в Женева (Швейц) от категория " АТР 250 " през май. Българинът се наложи с 6:4, 6:4, като това е и единственият мач посред им.

В столицата на Съединени американски щати Григор прави своето завръщане на корта след повече от месец пауза. За последно българският топтенисист игра на " Уимбълдън ", където отпадна във II кръг с 0-3 сета против Александър Бублик (Каз) на 1 юли. Оттогава Димитров се бореше с следващата контузия в региона на кръста, поради която се бе отдал на отмора.

Във Вашингтон 30-годишният хасковлия се е записал и за шампионата на двойки с сътрудник Томи Пол (САЩ). Двамата ще открият присъединяване си довечера с мач против участващите с " уайлд кард " америакнци Сам Куери и Джак Сок. В навечерието на конкуренцията нашият направи взаимна подготовка със международния №3 Рафаел Надал.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР