Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров няма

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров няма
Коментари Харесай

Промяна в плановете на Григор преди Sofia Open

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров няма да играе на шампионата Moselle Open в Метц (Фр) от сериите ATP 250. Надпреварата ще се организира сред 19 и 25 септември, само че хасковлията е отдръпнал поръчката си за присъединяване. На този стадий повода за това негово решение остава незнайна.

Според предварителните проекти Григор не възнамеряваше да си взима дълга отмора след US Open. Промяната значи, че той ще се завърне на корта непосредствено на Sofia Open. Българският шампионат започва на 25 септември в “Арена Армеец ”. Димитров удостовери присъединяване си, което за него ще бъде първо след незабравимата 2017-а, когато победи с купата.

За последно Димитров игра на US Open, където в първия кръг се оправи в три сета със Стийв Джонсън, само че по-късно загуби във втория от Брендън Накашима и така записа най-лошия си сезон в Големия шлем от 9 години насам.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР