Първата публикувана директно от първия предколеден концерт на Лили Иванова

...
Първата публикувана директно от първия предколеден концерт на Лили Иванова
Коментари Харесай

Фото скара Лили с Вал.Велева и я върна при Исак

Първата оповестена непосредствено от първия предколеден концерт на Лили Иванова в НДК в петък, не в събота вечер, е обтегнал връзките на певицата с до преди дни най-близката й душеприказчица Валерия Велева. Тя е създател на фотото, което издава появилите се недостатъци от минали години във фигурата на изпълнителката. Случайно или преднамерено майсторката на изявленията по пантофи, почнала пътя си като секретарка в Българска национална телевизия, пусна този кадър? Това остава загадка. 

Снимката без думи изясни на публиката за какво Лили анулира ноемврийските си участия - поотпуснала се е много. Всъщност, гръм в Рая на другарските връзки има не от през вчерашния ден. Оказва се, че гафове са съпъствали отпечатването на следващата книга, поръчана от изпълнителката на нейната последна биографка - Велева. Наложило се тиражът да се създава наново. Което коства доста пари. А Лили е известна спестовница. Която влага всичко в недвижимости. Оттам - нататък можем да си представим какво се случва....

Всяко зло за положително: Лили е възродила връзката си със своя първи другар - публицист и собствен първи актуален биограф - Исак Гозес, който същински я обичаше. И доста страдаше, когато тя го размени първо за Карбовски, след това за Велева, в случай, че той - след дълги години труд, написа най-хубавата книга за нея, написана не със завист и отмъстително, а с топло възприятие, където героинята - самата Иванова, е като извадена от италиански филм.

Още се помни по какъв начин преди 29 години Лили, тогава в мъчно финансово състояние и надалеч от размаха си, в ниска позиция и по известност в зората на демокрацията, дойде с трамвай и пешком с токчетата по паветата на ул.Антим Първи за рожден ден на Исак в тогавашната му редакция в още тогава оформилия се там арабски квартал, прекомерно надалеч от блясъка на ул.Обороще, където певицата живее от 50 година в жилището, който наследи в кооперация на Политбюро от брака си с Янчо Таков, татко на настоящия водач на БСП-София Иван Таков и наследник на тогавашния вицепрезидент Пеко Таков.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР