Първата ни ракета Григор Димитров се опита да обясни свое

...
Първата ни ракета Григор Димитров се опита да обясни свое
Коментари Харесай

Гришо за коментарите си за Sofia Open: Трябват повече турнири за по-ниските нива на тенис в България

Първата ни ракета Григор Димитров се опита да изясни свое изявление за тенис шампионата в София, за който заяви, че ще пропусне и го назова " частен " в свое изявление.

" Здравейте, по отношение на мое изявление от предходната седмица в България, желая да изясня моите мнения по отношение на шампионата Sofia Open, защото те бяха неверно показани:

Радвам се, че се провежда тенис събитие от сан 250 в родната ми страна. Участието ми в него през 2017 година и шансът да го печеля бяха доста специфичен миг в живота ми и необикновен връх в кариерата ми. Моите мнения бяха свързани с равнищата под ATP Tour и в съзнанието ми беше потребността Българската федерация по тенис да провежда повече шампионати за по-ниските равнища на тенис в България.

Уважавам напъните на Dubai Duty Free да провежда събитието в София и им поисквам всичко най-хубаво през 2019 година и по-нататък. Надявам се да развиваме тениса в България в близко бъдеще ". Това написа Гришо във фейсбук профила си.

Под обявата обаче мненията са разнородни. Някои го упрекват, че постът даже не е написан на родния му език, други пък признават, че е предизвикал интереса на децата им към спорта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР