Първата ни ракета Григор Димитров е заявил участие на престижната

...
Първата ни ракета Григор Димитров е заявил участие на престижната
Коментари Харесай

Григор Димитров ще е част от силен турнир във Вашингтон

Първата ни ракета Григор Димитров е декларирал присъединяване на влиятелната конкуренция на твърда настилка от сериите АТП 500 във Вашингтон. Състезанието стартира на 31 юли.

Хасковлията ще бъде част от шампионата за осми път, като върховото му показване в столицата на Съединени американски щати до момента е четвъртфинал през 2013 година. Домакините оповестиха първите осем имена, измежду които усещане прави номер 2 в международната класация Даниил Медведев (Русия).

Двукратният първенец и защитаващ купата си от 2022 година Ник Кирьос (Австралия) също е деклариран. До момента не е играл през годината поради лекуване на травма на коляното, само че се готви да се завърне на корта за започващия през идната седмица сезон на трева. Миналата акция той доближи до финала на „ Уимбълдън “.

 Снимка: EPA/БТА

Още двама играчи от топ 10 сега са измежду деклариралите присъединяване. Това са представителят на домакините и номер 8 в света Тейлър Фриц (САЩ) и десетият Феликс Оже-Алиасим (Канада). Друг американец и номер 12 в класацията на АТП Франсис Тиафо също е измежду забавните възможни противници на Григор.

Трикратният първенец от Големия шлем Анди Мъри (Великобритания) и различен деец Гаел Монфис (Франция), също се чака да започват във Вашингтон.

Етикети: Григор Димитровтенис
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР