Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се появи за първи

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се появи за първи
Коментари Харесай

Мелания Тръмп се появи на обществено място след 3 седмици

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп се появи за първи път на социална демонстрация, откакто преди три седмици претърпя бъбречна интервенция, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Мелания Тръмп участва на банкет в Белия дом за околните на военни, които са изгубили живота си във въоръжени спорове. Тя бе на първия ред в залата, в която се организира приемът, на който къса тирада произнесе президентът.

Мелания Тръмп бе забелязана за последно на 10 май, когато посрещна дружно със брачна половинка си трима американски жители, освободени от Северна Корея. Четири дни по-късно Белият дом разгласи, че тя е в болница за лекуване на доброкачествено бъбречно образувание. Тя напусна болничното заведение пет дни по-късно.

Тези дни стана ясно, че Мелания няма да съпровожда брачна половинка си на срещата на върха на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито пък ще бъде в Сингапур за историческата среща на върха на Тръмп със севернокорейския водач Ким Чен-ун на 12 юни.

Заради дългото неявяване на Мелания се появиха какви ли не спекулации – от това, че се е подложила на пластична интервенция, до това, че се е изнесла от Белия дом. Появиха се и изказвания, че възобновяване ѝ от интервенцията е по-трудно от описаното от Белия дом.

В изказване на Мелания Тръмп по отношение на спекулациите се споделя:

„ Госпожа Тръмп постоянно е била мощна и самостоятелна жена, която слага фамилията и несъмнено здравето си над всичко друго и това няма да се промени поради невъздържани публицисти. Тя е уверена, в това, което прави, и в ролята си и знае, че останалото са единствено спекулации”, съобщи Ройтерс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР