Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи програма, по която

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи програма, по която
Коментари Харесай

Мелания Тръмп представи програма, посветена на децата

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп показа стратегия, по която тя ще работи и която е отдадена на децата. Така тя последва образеца на предходните първи Лора Буш и Мишел Обама, които се бореха против неграмотността и затлъстяването. 

В Розовата градина на Белия дом Мелания тръмп показа своята стратегия, ориентирана към децата. Под надслова " Бъди най-хубав " напъните ще бъдат съсредоточени в три области - физическо здраве, обществени медии и злоупотреби с наркотични субстанции.
Мелания Тръмп, първа дама на Съединени американски щати: Като майка и първа дама, се безпокоя, че в един непрекъснато обвързван и забързан свят децата са неподготвени да показват или да ръководят страстите си и постоянно прибягват до разрушително държание като наркотична взаимозависимост и даже самоубийство. Наша отговорност като възрастни е да възпитаваме децата в здравословен и уравновесен метод на живот. Затова през днешния ден съм доста разчувствана да разглася акцията " Бъди най-хубав ", отдадена на най-ценното и най-крехкото нещо измежду нас - нашите деца.
Рейтингът на Мелания Тръмп не престава да пораства, откогато брачният партньор ѝ Доналд Тръмп стана президент на Съединени американски щати. Миналата година през януари утвърждението за нея беше 47 %, а през днешния ден е към този момент 57 %. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР