Първата дама на Съединените американски щати Мелания Тръмп посети намиращото

...
Първата дама на Съединените американски щати Мелания Тръмп посети намиращото
Коментари Харесай

Мелания отиде на гости в училище на Гюлен и го засипа с похвали

Първата дама на Съединените американски щати Мелания Тръмп посети намиращото се в щата Оклахома учебно заведение „ Dove ”, което се ръководи от въодушевеното от турския интелектуалец Фетхуллах Гюлен придвижване „ Хизмет ”, оповестява obzornews.bg.

В рамките на акцията „ Be Best ”, която Мелания Тръмп започва с цел да поддържа плановете в областта на детското развиване, тя посети намиращото се в град Тулса учебно заведение „ Dove School of Discovery ”, което се ръководи от хора на придвижването на Гюлен. Първата дама на Съединени американски щати разгласява фотоси от визитата си в персоналния си профил в Туитър с признателност към педагогическия личен състав, учениците и управническия екип на образователното заведение.

Мелания Тръмп посочи, че в учебното заведение наред с високото равнище на обучение се натъртва и на развиването на личността и ценностната система.

„ Правят се доста положителни неща! ”, написа първата дама.

По-рано учебно заведение „ Dove ” пристигна на дневен ред след публикуването на отчета на „ Национална асоциация за развиване на цветнокожите хора ” (National Association for the Advancement of Colored People). В отчета се споделя, че въпросното учебно заведение е едно от двеста на брой учебни заведения на придвижването на Гюлен в Съединени американски щати и би трябвало да бъде изследвано.

През 2016 година в учебното заведение бе осъществена финансова инспекция, като в отчета, направен от щатския контрольор на Оклахома е маркирано, че за интервала 2012-2014 година не са установени никакви нарушавания.

През 2018 година учебното заведение получава премията „ National School of Character Award ” (Национална премия за характер).

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР