Първата българска книга удостоена с титлата бестселър в Амазон от

...
Първата българска книга удостоена с титлата бестселър в Амазон от
Коментари Харесай

Първият български международен бестселър е напълно безплатен

Първата българска книга удостоена с купата бестселър в Амазон от през днешния ден е изцяло безвъзмездна за българската аудитория. Авторът на „ Ако срещнеш Буда, убий го! “ Илиян Кузманов, реши да даде българската цифрова версия на книгата изцяло гратис за Коледа.
„ Аз постоянно съм се придържал към максимата, че човек без значение къде се намира и до какъв брой е съумял, би трябвало не да взима от родното място, а да връща там. Възхищавал съм се на италианци, турци и латинообщности по какъв начин съумяват да са сплотени, самите хора, без административни структури и хора на заплати, да си оказват помощ и постоянно да са с мисъл за местата, от които са тръгнали. “- изяснява скандалната си самодейност Илиян.
Вместо да реши да осребри славата си в България, най-успешният ни публицист на открито взема решение да подари труда си на българската аудитория. „ А и моментът е един подобен исторически, живеем в доста мъчно и сериозно време. Всичко към нас е непредсказуемо, никой концепция си няма по кое време и по какъв начин ще излезем от този въртоп. В този миг цените на всичко летят нагоре, хората мислят за оцеляването... Това е най-малкото, което мога да направя в този миг за родното си място! “

Кой е Илиян Кузманов? Той е освен първият българин съумял да влезне в топ 20 на Амазон и да окичи с купата блокбъстар своята първа книга. Този ексцентричен и извънредно сполучлив български създател е Най-сексапилният Писател в Света за 2021 година. Българинът бе определен сред стотици писатели като Най-сексапилният публицист за 2021 година, от списанието за известна просвета FilmDaily, четено от над 2 милиона души на ден. Класацията бе взаимно с бостънския вестник - The Boston Courier… Той е и първият български публицист с влиятелна литературна премия за океана - Литературни Титани, като е и финалист на най-комерсиалния конкурс за литература Readers Favourites с награден фонд $100, 000. Бостънското радио CIAO USA Radio Italia го дефинират като един от най-интересните и мистериозни майстори на белия лист, а цветовете към него са доста и някои в реалност са в тъмната и загадъчна гама. В Бостън го свързват със семейство Бонано и Шестте Семейства в Ню Йорк, като отдават на тях неговият пробив в Лондон, свързват го и с тибетски Лами, от които черпи вдъхновението да сътвори книга, определяна от създатели на многочислени бестселъри като „ същински елмаз “ - догатки, които Илиян изцяло отхвърля. Илиян е медийна сензация зад Океана, където отбелязалите неговите триумфи и харизма медии са много над хиляда, измежду тях са NBS, USA Today, CBS, FOX, Market Watch… А в Коледния си брой, най-тиражираната (Щатите, Испания, Колумбия, Венецуела…) електронно и печатно латиномедия отделя цяла страница за него.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР