Първа ротация в управляващото мнозинство между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната–Демократична

...
Първа ротация в управляващото мнозинство между ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната–Демократична
Коментари Харесай

Стою Стоев: Всичко в отношенията между управляващите е наред

Първа ротация в ръководещото болшинство сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната–Демократична България “. Анна Александрова от ГЕРБ-СДС заема председателското мястото на Стою Стоев от ПП-ДБ в правната комисия. Пред публицисти Стоев посочи, че всичко в връзките сред ръководещите е наред за момента.Стоев остава в правна комисия, само че като заместник-председател.

Стоев добави, че ръководещите се захващат с значимите закони по Плана за възобновяване и резистентност и законопроектите свързани с Шенген и еврозоната.По думите му през септември работата на Народното събрание ще е извънредно натоварена.

Депутатите ще гласоподават и избора на ръководител на комисията по просвета и медии, откакто поста беше овакантен от подалия оставка Вежди Рашидов. За нов ръководител от ГЕРБ-СДС оферират Тома Биков.

През тази седмица депутатите ще гласоподават на първо четене редица промени в Закона за придвижването по пътищата. На второ четене ще бъдат прегледани промени в Закона за храните, Закона за електронното ръководство и Закона за достъп до социална информация. Ще бъдат показани и годишните отчети за доклад на активността на службите за сигурност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР