Първа от политическите сили във Варна днес Въэзраждане обяви, че

...
Първа от политическите сили във Варна днес Въэзраждане обяви, че
Коментари Харесай

Възраждане номинира за кандидат - кмет на Варна депутата Коста Стоянов

Първа от политическите сили във Варна през днешния ден " Въэзраждане " разгласи, че издига кандидатурата на депутата Коста Стоянов за кмет. Той бе показан през днешния ден на брифинг от водача на партията Костадин Костадинов. Според него градът деградирал и последните четири години били изгубени за развиването му.

По време на брифинга Коста Стоянов сподели, че скоро ще бъде показана и програмата на " Възраждане " за развиването на Варна. Според него предпочитани са инфраструктурата, създаване на нова инфекциозна болница и нови спортни комплекси, работеща общинска администрация, въвеждане на електронни услуги и повишение прозрачността в работата на локалната администрация.

 И Нинова схванала, че Радев работи с кметове за локалните избори И Нинова схванала, че Радев работи с кметове за локалните избори

Стоянов е магистър по състезателен мениджмънт, и строителен инженер. Според формалната му биография, оповестена преди изборите през април той е и регистриран футболен сътрудник към Българския футболен съюз ФС, интересува се от женски футбол и е осъществил прехвърлянето на най-хубавата българска футболистка в- 18-годишната Димитра Иванова в Италия.

 Радев дефинира изказванията, че ще поддържа кметове на изборите, като мечти и параноя Радев дефинира изказванията, че ще поддържа кметове на изборите, като мечти и параноя

Бил заместник-кмет в красивата варненска община Бяла, преди този момент е бил шеф на дирекция " Разработване и ръководство на планове, евроинтеграция ".

Коста Стоянов е бил заместник-кмет варненската община Бяла, а преди този момент е бил шеф на дирекция " Разработване и ръководство на планове, евроинтеграция " в администрацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР