Партньорски служби са установили, че българите от Nexo поддържали контакти

...
Партньорски служби са установили, че българите от Nexo поддържали контакти
Коментари Харесай

Над 100 трансфера на криптовалута направили терористите от проиранската групировка "Хамас" чрез Nexo

Партньорски служби са открили, че българите от Nexo поддържали контакти с мъж, за когото  било известно, че пере пари на терористичната организация " Хамас ", заяви " 24 часа ". Това бил мъж на име Махмуд Мохамед.  За него било известно, че е един от хората, през които " Хамас " прикривала активите си в криптовалута. 
 
Според хората от службите били открити близо 100 случая на трансфер на криптовалута, за които се счита, че са свързани с радикалната формация.    
 
По-рано през днешния ден и представителят на  основния прокурор Сийка Милева също загатна за сходно нещо. " Клиент, който е употребил платформата Nexo, е публично разгласен за лице, което е финансирало терористични актове ", сподели тя.
 
Акцията против платформата, която търгува с криптовалути и е ръководена от София, стартира рано през днешния ден.  Съосновател и лице платформата е някогашният народен представител от Реформаторския блок Антони Тренчев, който е непосредствен другар на сегашния народен представител от Политическа партия Настимир Ананиев.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР